Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Izhodna slovensko – srbska gospodarska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja

Številka 17-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: med10. in 12. majem 2011

Kraj: Kragujevac, Srbija

Med 10. in 12. majem 2011 bo ob 2. mednarodnem sejmu proizvajalcev avtomobilskih komponent JV Evrope potekala v Kragujevcu v Srbiji izhodna slovensko - srbska gospodarska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja.

Delegacijo organizira JAPTI skupaj s SIEPA - srbsko sorodno agencijo za promocijo izvoza in investicij v tesnem sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, Veleposlaništvom Republike Srbije v Sloveniji ter Republike Slovenije v Srbiji, Ministrstvom za zunanje zadeve, Slovenskim avtomobilskim grozdom (GIZ ACS), Združenjem kovinske industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije ter Sekcijama plastičarjev in kovinarjev pri Obrtni zbornici Slovenije in Regionalno gospodarsko zbornico v Kragujevcu.

JAPTI želi v povezavi s partnerji tako v Sloveniji kakor v Srbiji spodbuditi slovenska in srbska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja v povezavi s FIAT Automobili Srbija. Cilj poslovne konference je predstavitev novih oblik sodelovanja med podjetji iz obeh držav, možnost skupnega nastopa na tretjih trgih, izvedba učinkovitega B2B med podjetji.

Program

Prijave: Pozivamo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da sporočijo svoj interes po sodelovanju na omenjenem dogodku ter izpolnijo obrazec »Company Profile« na e-naslov: tanja.drobnic@japti.si najkasneje do 29. aprila 2011.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov