Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Skupinski sejemski nastop na sejmu SEE Auto Compo Net 2011

Številka 15-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 10. do 12. maj 2011

Kraj: Kragujevac, Srbija

JAPTI organizira skupinski sejemski nastop na sejmu SEE Auto Compo Net 2011, Kragujevac. SEE Auto Compo Net je razstava proizvajalcev avtomobilskih komponent v Jugovzhodni Europi, ki udeležencem omogoča priložnosti sodelovanja s proizvajalci vozil in sistemskimi dobavitelji.

Razstava je tri dnevni sejemski dogodek, katerega sestavni del bodo okrogle mize, predstavitve podjetij, program razvoja dobaviteljev in srečanje s kupci (Meet the buyer) kot tudi B2B srečanje podjetij, ki bo najpomembnejši del dogodka.

Pričakujejo udeležbo proizvajalcev delov za avtomobilsko industrijo iz Jugovzhodne Evrope, spremljevalnih industrij strojev in naprav, domačih in mednarodnih institucij in institucij za podporo razvoja avtomobilske industrije, poslovnih združenj, gospodarskih zbornic in avtomobilskih grozdov iz Jugovzhodne Evrope.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, dobavitelje avtomobilski industriji, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 15. aprila 2011.

Dodatne informacije: JAPTI, Kontaktna oseba: Matjaž Rovan, Tel: (01) 58 09 828, E-mail: matjaz.rovan@japti.si.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov