Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

5 razlogov zakaj vaše podjetje potrebuje Facebook

Številka 10-2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Data d.o.o., 22.2.2011, http://data.si/

Facebook je spletno socialno omrežje, o katerem je bilo že veliko napisanega. Na spletu je prisoten od leta 2004, danes ga uporablja več kot 500 milijonov posameznikov. Že ta številka bi vas morala prepričati, da je skrajni čas, da ustvarite profil za svoje podjetje.

Brezplačna predstavitev podjetja

Vpis vašega podjetja na Facebook je brezplačen. Z malo znanja in iznajdljivosti lahko FB profil podjetja spremenite v učinkovito predstavitveno spletno stran.

Aktivna interakcija z vašimi strankami

FB je odlično orodje za interakcijo z vašimi obstoječimi in potencialnimi strankami. Lahko jih povprašate po njihovem mnenju ali pa zgolj spremljate njihove odzive na vaše objave. S pomočjo FB strani lahko hitro ugotovite, kateri izdelek ali storitev, ki jo ponujate, je potencialnim strankam všeč in katera ne.

Brez »administrativnih« ovir za sprejemanje novih prijateljev

Facebook stran za podjetja od vas ne zahteva potrjevanja prošenj za prijateljstvo. Vaši oboževalci oziroma novi prijatelji se povežejo z vašo stranjo brez čakanja na vaš odziv, prednost tega pa je boljša možnost interakcije, saj lahko nekdo objavi komentar na vaši strani takoj, ko mu postane všeč.

Odlično orodje za merjenje obiskanosti

Preprosto in vsakemu razumljivo orodje, ki vam za vsak dan, teden ali mesec prikaže število novih prijateljev, število komentarjev in vidnost vaših objav.

Oglaševanje je učinkovito

Če se odločite za izdelavo oglasa, lahko natančno opredelite vašo ciljno skupino in znesek, ki ste ga pripravljeni odšteti za oglas. S pravilno zasnovo oglasa lahko dosežete izjemen odziv.

Facebook ponuja še mnogo več od zgoraj naštetih lastnosti.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov