Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Banka Koper s projektom »Predstavi idejo!« do zaposlitve

Številka 10-2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Banka Koper, 17.2.2011, http://www.banka-koper.si/

Banka Koper, članica bančne skupine Intesa Sanpaolo, organizira natečaj »Customer Satisfaction University Award«, ki bo v Sloveniji potekal pod naslovom »Predstavi idejo! Le skupaj s tabo lahko rastemo.«

Na mednarodnem projektu, ki poteka tudi v drugih državah, kjer posluje ta mednarodna bančna skupina, bodo lahko sodelovali tudi študenti treh javnih slovenskih univerz. Nagrade so seveda mamljive - za slovenske zmagovalce zaposlitev v Banki Koper, za mednarodne pa na mednarodnem sedežu hčerinskih bank Intesa Sanpaolo v Milanu oziroma študij na eni izmed vodilnih italijanskih fakultet.

Študente bodo k sodelovanju povabili na različne načine, zagotovo pa bodo največ informacij dobili na spletnem mestu Banke Koper: www.banka-koper.si/university_award, kjer se nahaja tudi spletni obrazec za prijavo na natečaj. Sodelujejo lahko redno vpisani študenti, ki opravljajo izpite v rednih rokih, imajo povprečno oceno 7 ali višjo, niso starejši od 25 let, tekoče obvladajo angleščino in okolja MS Office ter v času projekta niso na študijski izmenjavi v tujini (npr. Erasmus). Natečaj je razpisan za področje ekonomije, statistike, matematike, fizike, gospodarskega inženiringa, poslovodnih in komunikacijskih ved, sociologije, političnih ved in psihologije. Vsakemu prijavljenemu študentu bo banka lahko odprla transakcijski račun, ki bo v času študija brezplačen, z dodatno ugodnostjo brezplačnega dvigovanja gotovine na bankomatih drugih bank v Sloveniji in celotnem evrskem območju.

Banka bo med prijavljenimi izbrala 12 kandidatov in jih razdelila v šest skupin po dve osebi. Teh šest skupin bo nadalje razdeljenih v dve ekipi po tri skupine. Organizirana bo enodnevna delavnica, na kateri bodo sodelujoči spoznali način in potek dela, dve glavni temi, na kateri se bodo osredotočili pri projektu, in mentorja, ki jim bo na razpolago v času natečaja. Na temo, ki jo bodo določili v banki, bodo sodelujoči predlagali izboljšave in v štirih tednih pripravili svoje projekte.

Delo študentov bo ocenila komisija, v kateri bodo predstavniki Banke Koper, bančne skupine Intesa Sanpaolo in treh univerz. Študenti zmagovalne skupine posamezne ekipe bodo nagrajeni s pripravništvom v banki z možnostjo zaposlitve.

Zmagovalni ekipi se bosta pomerili še z zmagovalnimi ekipami drugih bank članic skupine Intesa Sanpaolo. Zmagovalec tega tekmovanja bo nagrajen s pripravništvom na mednarodnem sedežu hčerinskih bank Intesa Sanpaolo (ISBD – International Subsidiary Banks Division) ali s poletnim šolanjem na eni izmed vodilnih italijanskih fakultet.

Imena članov dveh zmagovalnih skupin bodo razglašena na zaključni slovesnosti maja 2011, ko bodo podeljene tudi nagrade. Na slovesnosti bosta zmagovalni skupini ponovno predstavili svoja projekta. Vsi sodelujoči študentje pa bodo dobili posebno priznanje, certifikat odličnosti, ki je lahko dobra referenca za njihovo prihodnost.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov