Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Nova oddaja Firma.tv

Številka 10-2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), 7.3.2011, http://www.japti.si/

Namen oddaje Firma.tv je spodbujanje poslovnega načina razmišljanja pri mladih, od ideje do ustanovitve podjetja in nastopa na trgu

TV Slovenija in JAPTI po zaključeni skupni akciji rubrike Podjetniki, mi smo face!, ki je potekala v okviru Sobotnega popoldneva, z marcem začenjata novo oddajo Firma.tv.

Namen projekta je spodbujanje kreativnosti mladi na področju podjetništva in medijev. Dijake in osnovnošolce vabimo, da s 40-sekundnim televizijskim oglasom predstavijo novo, zanimivo, drugačno poslovno idejo in ga pošljejo na e-naslov: gjsnbuwAsuwtmp/tj.

Vsak ponedeljek od sredine marca 2011 bomo objavili tri prijavljene televizijske oglase, skupaj 27 oglasov – 27 najboljših poslovnih idej.

Oddajo boste lahko spremljali in jo sooblikovali vsak ponedeljek od 18.30 do 19.00 ure na drugem programu TV Slovenija.

V vsako oddajo bodo povabljeni tudi gostje, ki so na svoji poslovni poti uspeli na podlagi inovativnih idej. Ti bodo sestavljali tudi žirijo, ki bo skupaj z gledalci izbirala zmagovalce. Obenem bo njihova vloga tudi, da mladim predstavijo svoje poglede na ideje, jim svetujejo in jih usmerijo.

Strokovna žirija in gledalci bodo med predstavljenimi oglasi izbrali devet polfinalistov. Med temi se bodo trije uvrstili v veliki finale, v zadnji oddaji pa bodo določili zmagovalca, ki ga čaka bogata nagrada.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.facebook.com/Firmatv.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov