Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Razglasitev zmagovalcev tekmovanja za najboljši poslovni načrt

Številka 10-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 9. marec 2011, ob 17. uri

Kraj: v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana na Brdu (Tehnološki park Ljubljana 19, stavba B)

Slavnostna razglasitev treh najboljših poslovnih načrtov v okviru projekta »Tekmovanje za najboljši poslovni načrt 2011« bo potekala v sredo, 9. marca 2011, ob 17. uri v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana na Brdu (Tehnološki park Ljubljana 19, stavba B).

Na tekmovanje so do roka prejeli 11 poslovnih načrtov, ki jih bo strokovna komisija ocenila po usklajeni metodologiji za tekmovanje Start:up Slovenija. Prejeti poslovni načrti bodo tudi uvrščeni v nacionalno tekmovanje Start:up Slovenija.

Nosilci petih najbolje ocenjenih poslovnih načrtov, po mnenju strokovne komisije, bodo v sredo, 9. marca 2011 pred občinstvom v eni minuti predstavili poslovno idejo. Na osnovi predhodno ocenjenega poslovnega načrta in ocene nastopa pred občinstvom bodo razglasili zmagovalne podjetniške ekipe.

Trem najboljšim nosilcem poslovnega načrta bodo podelil denarne nagrade v skupni višini več kot 6.250 EUR za zagon podjetja.

Slavnostna podelitev bo vključena v okroglo mizo o inovativnosti in spodbujanju inovacijskih procesov v malih in srednje velikih podjetij v okviru projekta PROINCOR. Projekt PROINCOR je namenjen spodbujanju inovacijskih procesov in inovativnosti v malih in srednje velikih podjetjih in ga sofinancira program Srednja Evropa. Na okrogli mizi bodo sodelovali dr. Borut Likar (Fakulteta za management), dr. Špela Stres (Institut Jožef Stefan), Mark Pleško (Poslovni angeli Slovenije in Cosylab) ter mag. Iztok Lesjak (Tehnološki park Ljubljana).

Prijave: Udeležbo potrdite do vključno 8. marca 2011.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov