Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Večer z uspešnim podjetnikom - Tomaž Ham (pisarniški stoli SPINALIS)

Številka 10-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 14. marec 2011, ob 17.00 uri

Kraj: Inkubacijska pisarna UIP v Kopru, Ferrarska 8, objekt Ogrlica

UIP nadaljuje s predstavitvami uspešnih podjetniških zgodb. V ponedeljek, 14. marca 2011, ob 17.00 uri bo gost večera g. Tomaž Ham, podjetnik, ki se s svojim izumom tudi preživlja. Je izumitelj pisarniškega stola SPINALIS z gibljivim sedežnim delom, ki omogoča hrbtenici, da je vedno v pravilnem položaju. Svoje prvo podjetje, ki se je ukvarjalo z izdelovanjem reklamnih napisov, je ustanovil že pri 25. letih. Danes je direktor in lastnik podjetja Ham d.o.o. z 20 zaposlenimi, ki letno proizvede okoli 8000 stolov. V desetih letih je prodal več kot 40.000 pisarniških stolov. Osvojil je evropski trg, njegovi cilji pa so še višji – osvojiti cel svet.

Ima bogate podjetniške izkušnje in vizijo za naprej, kar bo z veseljem delil z udeleženci dogodka. Zakaj se je odločil za samostojno pot, kje je dobil idejo, kako mu je uspelo prodreti v tujino, kako se je podjetje odzvalo na krizne razmere, je le nekaj vprašanj na katera nam bo lahko odgovoril.

Zaključek večera z brezplačnim koktajlom.

Vstop prost!

Prijave: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da se na dogodek prijavite tukaj ali preko e-pošte: info@uip.si ali po telefonu: (05) 611 79 50.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite v pisarni UIP,  Tel: (05) 611 79 50, Faks: (05) 611 79 59, E-naslov: info@uip.si.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov