Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »Predstavitev možnosti pridobitve kredita za osnovna in obratna sredstva mikro, malih in srednje velikih podjetij v letu 2011«

Številka 10-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 11. marec 2011, ob 13.00 uri

Kraj: Območno obrtna podjetniška zbornica, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica

RRA Severne Primorske d.o.o. skupaj z Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije organizira brezplačno delavnico na temo: »Predstavitev možnosti pridobitve kredita za osnovna in obratna sredstva mikro, malih in srednje velikih podjetij v letu 2011«. Delavnica bo potekala v petek, 11. marca 2011, ob 13.00 uri v Območni obrtno podjetniški zbornici, Gradnikove brigade 6, Nova Gorica.

Program delavnice:

  • Kako lahko pridobimo kredit za financiranje osnovnih in obratnih sredstev in investicij po ugodni obrestni meri?

-          Nova kreditna banka Maribor NKBM d.d.: kratka predstavitev Nove KBM in skupine, kratka predstavitev virov za financiranje,  predstavitev Podjetniškega centra Nove KBM, predstavitev financiranja za Start up podjetja.

-          Banka Koper d.d.: financiranje pravnih oseb in zasebnikov, viri za obratna sredstva (KL na odpoklic in KL na računu terjatev)  in viri za investicije (viri EIB, vir SID banke, razpis SPS, krediti za sončne elektrarne) , aktualna ponudba za novoustanovljene in dokumentacija za pridobitev kredita.

  • Vprašanja in odgovori.

Delavnica je namenjena: potencialnim podjetnikom; vabljena tudi delujoča podjetja 0-3 leta delovanja in delujoča podjetja starejša od treh let ter ostale ciljne skupine in vsa zainteresirana javnost.

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijave: Vaša predhodna vprašanja in potrditev prihoda na delavnico so dobrodošla in jih naslovite na e-naslov: Bruno.Mihelj@rra-sp.si, Amelija.Skomina@rra-sp.si ali po telefonu: 051 382 266, 051 313 883.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov