Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Podjetno inovativna Slovenija 2011

Številka 10-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 23. in 24.3.2011

Kraj: dvorana Smelt, Ljubljana

23. in 24. marca 2011 bo v Ljubljani potekala predstavitev javnih spodbud za podjetniški sektor v letu 2011 z naslovom: »Podjetno inovativna Slovenija 2011«.

Tudi letos bodo pod okriljem Ministrstva za gospodarstvo organizirane predstavitve javnih spodbud za podjetniški sektor. Na enem mestu bodo s svojo ponudbo predstavljena štiri ministrstva in šest podpornih institucij.

Program

Oba dneva bo JAPTI izvedel delavnico z naslovom: »Preprosta prijava za uspešen rešitve – Nepovratna vavčerska sredstva za podjetja«, ki bo potekala med 13.30 in 14.30 uro v Dvorani WTC.

Na delavnici bomo predstavili Javni razpis »Inovacijski vavčer 2011«, za katerega je na voljo okvirno 1.500.000 EUR. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje upravičenih stroškov storitev zunanjih izvajalcev oz. svetovalcev pri pripravi in izvajanju razvojno naravnanega ali raziskovalno razvojnega projekta podjetja, kjer bo končni rezultat vloga za pridobitev pravice industrijske lastnine v obliki nacionalne ali mednarodne prijave: patenta ali modela ali znamke.

Javni razpis bo odprt do porabe sredstev, vendar ne dlje kot do 29.9.2011.

Prijave: Vsa predavanja so brezplačna, obvezna je predhodna prijava. Prijavnica je na voljo na spletnem naslovu: http://www.podjetniskisklad.si/.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov