Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica – »Predstavitev javnih razpisov, državnih vzpodbud in drugih državnih podpornih ukrepov za razvoj podjetništva. širitev poslovanja in zaposlovanje ter reševanje kriznih situacij. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu dela.«

Številka 07-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 18. februar 2011, ob 9.00 uri

Kraj: v prostorih Območne Obrtno podjetniške zbornice v Novi Gorici

Regijska razvojna agencija Severne Primorske d.o.o. skupaj z Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije organizira brezplačno delavnico na temo: »Predstavitev javnih razpisov, državnih vzpodbud in drugih državnih podpornih ukrepov za razvoj podjetništva. širitev poslovanja in zaposlovanje ter reševanje kriznih situacij. Podjetniške ideje in iskanje priložnosti na trgu dela.« Delavnica bo potekala v petek, 18. februarja 2011, ob 9.00 uri v prostorih Območne Obrtno podjetniške zbornice v Novi Gorici.

Program delavnice

Delavnica je namenjena: delujočim podjetjem od 0 do 3 leta delovanja. Vabljeni tudi ostali podjetniki in vsa zainteresirana javnost!

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijave: Vaša predhodna vprašanja in potrditev prihoda na delavnico so dobrodošla in jih javite po telefonu: 051 382 266, 051 313 883.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov