Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Raziskovalne nagrade podjetja Trimo

Številka 06-2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Trimo, 27.1.2011, http://www.trimo.si/

V okviru jubilejnih 10. Trimovih raziskovalnih nagrad se je odprl razpis za najboljše diplomske, specialistične in magistrske naloge ter doktorske disertacije

Družba Trimo letos že desetič zapored razpisuje natečaj za najboljša raziskovalna dela. Diplomske, specialistične in magistrske naloge ter doktorske disertacije lahko avtorji prijavijo od 27. januarja do 15. marca letos.

Trimo, ki letos pa praznuje častitljivih 50 let poslovanja, dobršen del pozornosti posveča razvoju, inovacijam in izmenjavi svežih, nekonvencionalnih idej, kreativne zamisli in pristope pa spodbuja z različnimi projekti in natečaji, med katerimi se z globalno prepoznavnostjo odlikuje natečaj Trimove raziskovalne nagrade. Z njim ne vzpodbuja inovativnosti in kreativnosti samo v Sloveniji, kjer je sedež Trima, oboje želi vzpodbuditi tudi pri študentih iz različnih držav, zato so prijave tudi iz tujine zelo dobrodošle. Tekmovanje je letos tako odprto za študente iz Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Češke, Črne gore, Hrvaške, Italije, Madžarske, Poljske, Slovaške, Slovenije, Srbije, Španije in Velike Britanije.

Na natečaju lahko sodelujejo znanstvena dela s področij arhitekture, gradbeništva, strojništva, kemije, industrijskega oblikovanja, prava, informatike, ekonomije, kadrov in elektrotehnike.

Kandidati se prijavijo tako, da izpolnijo prijavnico, ki je objavljena na strani Trimo raziskovalne nagrade  ter originalno vezano delo v roku pošljejo ali osebno vročijo do 15. marca 2011 na naslov: Trimo, d. d., Komisija za raziskovalno delo, Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje. Za dodatne informacije naj kandidati pišejo na e-naslov: bxbseAusjnp/tj.

Natančna navodila za prijavo znanstvenih del so dosegljiva tukaj.

Dodatne informacije: Dodatne informacije o natečaju lahko najdete na spletni strani: http://www.trimo-researchawards.com/. Za podrobnejše informacije se lahko obrnete tudi na vodjo službe za odnose z javnostmi v Trimu d.d., mag. Jano Lutovac Lah, Tel: (07) 34 60 192, E-mail: kbob/mbiAusjnp/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov