Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Nagradni natečaj za mlade - »Podjetniki, mi smo face!«

Številka 06-2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), 25.1.2011, http://www.japti.si/

JAPTI in TV SLO po zelo uspešnem lanskem nagradnem natečaju, letos ponovno vabita vse osnovnošolce in srednješolce, da v okviru javnega natečaja »Podjetniki, mi smo face!«, s promocijskim spotom, ki ne sme biti daljši od 40 sekund, predstavijo svoje podjetniške ideje za izdelke, storitve ali namišljena podjetja.

Vsebinsko ni omejitev! Važno je le, da ste prepričani vase in boste strokovni žiriji ter gledalcem televizije, na inovativen, atraktiven, morda šaljiv, a kljub temu dostojen način, predstavili svojo podjetniško idejo s področja računalništva, trgovine, industrije, mode, oglaševanja ... ter jih s svojo izvirnostjo prepričali, da gre za pravo stvar.

Strokovna žirija bo med vsemi prispelimi promocijskimi spoti najprej izbrala 27 najboljših. Od začetka marca do junija bo TV Slovenija v posebni oddaji, ki bo na sporedu vsak ponedeljek ob 18.30 na drugem programu, predstavila po tri promocijske oglase, ki bodo razvrščeni v kategoriji – osnovnošolci in srednješolci.

Ocene strokovne žirije in glasovi gledalcev bodo na koncu določili oba zmagovalca, ki prejmeta denarni nagradi JAPTI v višini 900 EUR, nagradi TV SLO v višini 300 EUR, pa bosta po ocenah režiserjev in strokovnjakov TV SLO prejela tudi najbolj televizična spota.

Prijave: Promocijske oglase pošljite najkasneje do sobote, 19. februarja 2011 na naslov: TV SLO, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana, s pripisom za uredništvo TV SLO  3, Podjetniki, mi smo face!

Dodatne informacije: Več informacij boste našli na facebooku: Podjetniki, mi smo face! in pri redaktorici oddaje Maruši Prelesnik, ki bo za vaša vprašanja dosegljiva po elektronski pošti: marusa.prelesnik@rtvslo.si ali pa na telefonski številki: 031 803 525.

Elektronski dokumenti:

V prilogah si lahko ogledate lanskoletne finaliste nagradnega natečaja:

1. mesto: Ločevanje odpadkov je otročje lahko

2. mesto: Sayphone

3. mesto: Glasbena oaza neandertalcev

Nagrado za najbolj televizični spot je prejel oglas Chakra.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov