Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni seminar o spodbujanju rabe obnovljivih virov energije v turizmu

Številka 05-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 2. februar 2011, ob 14.00 uri

Kraj: Bled

Mednarodni inštitut za turizem organizira brezplačni seminar o spodbujanju rabe obnovljivih virov energije v turizmu, ki bo potekal v okviru mednarodnega projekta SETCOM – ''Sustainable Energy in Tourism dominated communities''.

Projekt je povezal 10 evropskih partnerjev, ki si že več kot 2 leti prizadevajo za povečanje energetske učinkovitosti, zmanjšanje toplogrednih plinov in zmanjšanje porabe energije v njihovi osrednji dejavnosti, turističnem gospodarstvu. V okviru projekta želijo v nadalje vzpostaviti javnozasebno sodelovanje, prenos informacij med predstavniki turističnega gospodarstva, turistične politike in energetike, ki bodo s svojimi znanji in izkušnjami pripomogli k hitrejši in učinkovitejši rabi obnovljivih virov energije turizmu.

Če vas torej zanimajo trendi na področju trajnostne rabe energije oziroma se sprašujete, kako z majhnimi koraki postati hkrati trajnosten in profitabilen, vas vabijo, da se pridružite na izobraževalnem seminarju, ki bo v sredo, 2. februarja 2011, ob 14.00 uri v dvorani Panorama, ki se nahaja poleg Grand Hotela Toplice***** na Bledu.

Na njem boste lahko skupaj s strokovnjaki s področja energetike diskutirali o učinkoviti rabi energije v turističnih kapacitetah, kot so hoteli, restavracije, zdravilišča in kampi, manjkalo pa ne bo niti konkretnih primerov dobrih praks!

Prijave: Zaradi boljše organizacije vas prosijo, da svojo prisotnost čimprej potrdite na elektronski naslov: mateja.podkrajsek@ntz-nta.si.

Dodatne informacije: Več informacij o projektu Setcom najdete na spletni strani: http://www.setcom-project.eu/.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov