Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Strokovni seminar na temo priprave površin vaših izdelkov

Številka 04-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 2. februar 2011, ob 10.00 uri

Kraj: Štajerski tehnološki park, Pesnica pri Mariboru, Pesnica 20a

Strokovni seminar na temo priprave površin vaših izdelkov bo potekal 2. februarja 2011, ob 10.00 uri v prostorih Štajerskega tehnološkega parka, Pesnica pri Mariboru, Pesnica 20a.

Dva velika strokovnjaka praktika - Joachim Schüssler iz Plasmatreat in Wolfgang Wiederer iz SLE electronic - vam bosta na številnih primerih prikazala:

1. Kako boste lahko s stroji za pripravo površin z Openair® (atmosfersko) plazmo brez škodljivih vplivov na okolico površine sestavnih delov vaših izdelkov: očistili, razelektrili, aktivirali, odstranili sloj ali oslojili.

2. Kako boste lahko z in-line stroji za čiščenje iz površin vaših izdelkov odstranili nečistoče (npr. olja ali emulzije izsekovalnih orodij) in s tem zagotovili zanesljive nadaljnje procese (lepljenje, oslojevanje, varjenje, …).

3. Kako boste lahko z opremo za naoljevanje zelo racionalno in okolju prijazno vaše izdelke pred nadaljnjo obdelavo ali za namene konzerviranja naoljevali.

Da bo vse izrečeno postalo otipljivo, bosta v sklopu seminarja za vas pripravljeni dve napravi.

S plazmo bodo aktivirali/očistili/razelektrili kos težavne plastike, nanjo za tem nanesli lepilo in ga z UV žarki posušili. Na koncu vam bodo z merjenjem tržne sile pokazali kako močan spoj so dosegli.

Z enoto za naoljevanje bodo naoljevali kovinski trak in vam pokazali kako lahko z SLE opremo zagotovite ponovljivost in natančnost debeline sloja in obenem prihranite zelo veliko medija.

Predavanji in ogled so brezplačni.

Prijave: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da svojo prisotnost potrdite najkasneje do 27. januarja 2011 na e-naslov: tpokb/qfusjdAvoj.nc/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov