Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Tekmovanje za najboljši poslovni načrt

Številka 02-2011 | Področje: Za mlade

Vir in informacije: Tehnološki park Ljubljana, 24.12.2010, http://www.tp-lj.si/

Tehnološki park Ljubljana bo v januarju 2011 pričel s tradicionalnim Tekmovanjem za najboljši poslovni načrt, v sklopu katerega bodo organizirane brezplačne podjetniške delavnice. Nosilcem treh najboljših poslovnih načrtov bo podelil namenske denarne nagrade v skupni vrednosti 6.250 evrov.

Rok za oddajo poslovnih načrtov je 25. februar 2011.

V okviru tekmovanja bo Tehnološki park Ljubljana izvedel tudi brezplačne praktične podjetniške delavnice. Cilj slednjih je oblikovati poslovno idejo na najbolj privlačen način, razumeti potrebe in zahteve za pridobivanje zunanjih virov financiranja, omogočiti dostop do izbranih vlagateljev ter navdušiti vlagatelje z lastno poslovno idejo in poslovnim načrtom (pitch).

Prijavnica za tekmovanje je dostopna na spletnem mestu Tehnološkega parka Ljubljana. Podjetniške delavnice se bodo zaključile z oddajo poslovnih načrtov na natečaj za najboljši poslovni načrt. Rok za oddajo poslovnih načrtov je 25. februar 2010. Oddane poslovne načrte bo ocenila strokovna komisija na osnovi kriterijev, ki omogočajo, da bodo prejeti poslovni načrti neposredno prijavljeni tudi na nacionalno tekmovanje Start:up Slovenija 2011.

Tri najbolje ocenjene poslovne načrte bo Tehnološki park Ljubljana nagradil z namenskimi denarnimi nagradami (za uresničitev poslovnega načrta) v skupni vrednosti 6.250 evrov (prvo mesto 3.000 evrov, drugo mesto 2.000 evrov in tretje mesto 1.250 evrov. Slavnostna razglasitev zmagovalcev Tekmovanja za najboljši poslovni načrt 2011 in podelitev nagrad bo potekala 9. marca 2011 na Tehnološkem parku Ljubljana.

Izvedba podjetniških delavnic v okviru Start:up šole v Ljubljani bo potekala v organizaciji Start:up Slovenije, katerega nosilec je Tovarna podjemov, s soorganizatorji Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije, Ministrstvom za gospodarstvom, Tehnološkim parkom Ljubljana in Poslovnimi angeli Slovenije.

Dodatne informacije: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Kontaktna oseba: Kristina Ober, Tel: (01) 620 34 00, E-pošta: lsjtujob/pcfsAuq.mk/tj, Spletna stran: http://www.tp-lj.si/.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov