Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Ogled sejma CEP – Clean Energy & Passivehouse

Številka 02-2011 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 10. in 11. februar 2011

Kraj: Stuttgart, Nemčija

Mariborska razvojna agencija / Evropska podjetniška mreža organizira 10. in 11. februarja 2011 podjetniško ekskurzijo na ogled sejma Clean Energy & Passivehouse – CEP 2011.

CEP 2011 je namenjen strokovnjakom, ki se ukvarjajo z obnovljivimi viri energije ter energetsko učinkovito gradnjo in obnovo.  Gre za vodilni sejem s področja gradnje pasivnih hiš, ki si ga je lani ogledalo več kot 10.000 obiskovalcev. Letos bodo razstavljavci predstavili novosti na naslednjih področjih:

  •  pasivne hiše,
  •  energetska učinkovitost,
  •  bioplin,
  •  toplotne črpalke,
  •  solarna energija,
  •  lesna energija,
  •  vetrna energija.

V okviru organiziranega obiska sejma si bo možno poleg bogate sejemske ponudbe v četrtek, 10. februarja 2011, ogledati nov inovativen sistem energetske oskrbe sejmišča.

V petek, 11. februarja 2011, pa bodo ob strokovnem forumu in predavanjih organizirana tudi individualna poslovna srečanja.

Prijave: Rok za prijavo je 12. januar 2011.

Kotizacija znaša 150,00 EUR (neto) in vključuje: voden ogled energetskega sistema sejmišča, večerjo, predavanja, vstopnico za sejem, organizacijo poslovnih srečanj, pijačo/prigrizke ter tolmača med angleškim in nemškim jezikom.

Dodatne informacije: Več informacij o sejmu najdete na spletni strani: http://www.cep-expo.de/. Dodatne informacije o organiziranem obisku sejma so na voljo na spletni strani: http://een.mra.si/, po telefonu: (02) 333-13-02 ali na e-naslovu: ffoAnsb/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov