Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 51-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-dec-16

Francosko malo podjetje, specializirano za izdelke za odganjanje škodljivih ptic, išče trgovske posrednike za svojo inovativno, humano in ekološko napravo za odganjanje ptic. Naprava je zasnovana za odganjanje vseh vrst ptic škodljivcev, tako da je z njo mogoče zaščititi kmetijske pridelke, sadno drevje, primerna pa je tudi za perutninske farme z odprtim rejnim prostorom. Primerna je tako za profesionalno kot za zasebno rabo.

EEN-dec-17

Italijansko podjetje, specializirano za rezanje, oblikovanje in končno obdelavo kamnov, išče partnerska podjetja, zainteresirana za skupna vlaganja. Podjetje izdeluje diamantna orodja in brusne materiale za naravni kamen. Prodajo svojih izdelkov ima organizirano v več evropskih državah in v severni Afriki v sodelovanju z lokalnimi trgovskimi partnerji. Družba je zainteresirana za dogovore o skupnem vlaganju za proizvodnjo v državi partnerja.

EEN-dec-18

Poljsko podjetje, specializirano za načrtovanje kompleksnih projektov električnih inštalacij, telekomunikacijskih naprav in avtomatike stavb, išče dobavitelje fotovoltaičnih komponent, še zlasti fotonapetostnih modulov, razsmernikov in konstrukcij, tako za na streho kot pri prostostoječi gradnji. Posebej so zaželjeni izdelki, ki prinašajo nove tehnološke rešitve, morajo pa biti ustrezno certificirani. Podjetje želi postati trgovski zastopnik za poljski trg.

EEN-dec-19

Moldavsko podjetje, ki se ukvarja z gojenje sivke in proizvodnjo aromatičnega olja iz sivke, se zanima za skupno podjetje in za vzajemno proizvodnjo sivkinega olja.

EEN-dec-20

Francoska komercialna agencija išče inovativne potrošne izdelke in investicijsko blago za dom. Izdelki morajo biti namenjeni zasebni individualni rabi. Prodaja bo potekala preko specializiranih verig veleblagovnic, veleblagovnic z živili in preko grosistov. Agencija ponuja samo trgovski sporazum, ne pa tudi sporazuma o prodajnih storitvah.

EEN-dec-21

Novoustanovljeno norveško oblikovalsko podjetje išče proizvajalce varnih plastičnih predmetov iz polioksimetilena in polietilena za rabo v kuhinji. Tipičen izdelek je na primer deska za rezanje živil. Sporazum o proizvodnji z izbranimi proizvajalci se bo v letu 2015 nanašal na enega ali dva različna izdelka, v nadaljevanju pa bo norveško podjetje uvajalo nove izdelke. Predvidena količina: 50-2000 enot posameznega izdelka.

EEN-dec-22

Ameriško podjetje, ki izdeluje in prodaja inovativne potrošne izdelke za zdravstveno nego, išče nove in inovativne izdelke za zdravje ljudi za prodajo preko lekarniške mreže in trgovin na drobno. Izdelki se lahko uvažajo in prodajajo pod proizvajalčevo blagovno znamko ali pod blagovno znamko trgovske mreže.

EEN-dec-23

Italijansko podjetje, izdelovalec opreme za motorna kolesa, je ustvarilo dva inovativna izdelka, ki nimata primerjave na referenčnem trgu. V posameznih evropskih državah iščejo trgovske posrednike.

EEN-dec-24

Poljsko-ukrajinsko podjetje s sedežem na Poljskem ponuja komercialno sodelovanje evropskim podjetjem pri vstopu na  oba trga za prodajo svojih izdelkov široke porabe (tudi nepotrošnih dobrin). Podjetje ponuja zastopanje, prodajo in organizacijsko-tehnično podporo.

EEN-dec-25

Srbsko podjetje, specializirano za prodajo vin, želi skleniti sporazum o vzajemni prodaji. Podjetje je že prodajni zastopnik za številne tuje kleti.

EEN-dec-26

Špansko podjetje, specializirano za izdelovanje programske opreme za upravljanje hotelov in restavracij, išče podjetja za nakup oz. predstavnike za distribucijo te programske opreme. Programska oprema podjetjem ponuja: upravljanje hotelov (restavracij), vodenje prodajnih mest (POS), upravljanje poslovnih dogodkov, upravljanje skladišč (zalog), računovodenje, davčni obračun itn.

EEN-dec-27

Podjetje iz severne Poljske, specializirano za trženje, dolgoročno ponuja svoje kakovostne storitve tujim podjetjem, ki se zanimajo za vstop na poljski trg, podjetjem, ki so že prisotna na poljskem trgu, pa pomaga osvežiti njihovo tržno podobo. Podjetje lahko zagotovi tudi celovito trženje, izdelavo strategije blagovnih znamk in pospeševanje prodaje.

EEN-dec-28

Vodilni irski uvoznik kmetijskih in industrijskih nadomestnih delov, uveljavljen tudi v mednarodnem merilu, ponuja trgovinsko posredništvo.

EEN-dec-29

Poljsko podjetje, ki deluje na področju proizvodnje gnojil in kemikalij za kmetijstvo, išče inovativne evropske proizvajalce gnojil, pesticidov in drugih gradbenih kemikalij, z namenom, da bi od njih prevzelo licenco ali franšizo za začetek proizvodnje na Poljskem.

EEN-dec-30

Podjetje iz Velike Britanije, ki izdeluje kakovostne lesene okvirje za gradbeni sektor, se ponuja kot trgovski zastopnik in prodajalec strukturnih izolacijskih panelov. Paneli morajo imeti sredico iz poliuretana (ne iz ekspandiranega poliestra).

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Janez Kukovica

Tel: 01 / 583 05 51

E-mail: kbof{/lvlpwjdbAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov