Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 50-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-dec-01

Nemška turistična zveza iz dežele Saška-Anhalt, specializirana za področje kolesarjenja, pohodništva, konjeništva in kmečkega turizma in je glavni ponudnik hotelskih storitev v regiji, želi širiti sodelovanje, zato išče partnerje, ki želijo izmenjati informacije, znanje in storitve, vezane na omenjene turistične dejavnosti. Ponujajo sporazum o storitvah.

EEN-dec-02

Podjetje iz zahodne Poljske, specializirano za proizvodnjo jeklenih konstrukcij, išče trgovske posrednike. Poleg tega je podjetje zainteresirano za skupna vlaganja (skupno podjetje) ali vzajemno proizvodnjo. Možna oblika sodelovanja so lahko tudi podizvajalske storitve pri večjih projektih.

EEN-dec-03

Grški proizvajalec embalažnega materiala za agroživilstvo in gostinstvo išče trgovskega zastopnika. Izdelujejo predvsem plastične posode in skodelice za enkratno uporabo pa tudi druge potrebščine za gostinstvo, hotelirstvo.

EEN-dec-04

Poljski arhitekturni in dizajnerski studio nudi načrte hiš, javnih stavb ter zasebnih in javnih interierjev v minimalističnem slogu in je pripravljen delovati kot prodajni posrednik na poljskem trgu ali oblikovati kakšno drugo obliko medsebojnega poslovnega sodelovanja. Zanima jih sodelovanje z izdelovalci edinstvenega in izvirnega pohištva, po možnosti izdelanega iz naravnih materialov (les in jeklo) ali iz zelo redkih materialov, kot je na primer baker.

EEN-dec-05

Podjetje iz Srbije, ki izdeluje žensko spodnje perilo in kopalke, išče trgovske posrednike in zastopnike za prodajo njihovih izdelkov v tujini.

EEN-dec-06

Nemško zagonsko podjetje je razvilo novo večnamensko, prostorsko varčno, leseno napravo za fitnes, ki se lahko uporablja za izboljšanje telesne koordinacije, moči in ravnotežja. Podjetje išče partnerje z izkušnjami na njegovem delovnem področju, ki bi sodelovali pri izgradnji prodajne mreže. Ponujajo komercialni sporazum ali sporazum o trgovskem zastopanju.

EEN-dec-07

Podjetje iz Bosne in Hercegovine, ki se ukvarja s proizvodnjo kovinskih delov, kovinskih konstrukcij, končnih (glavni izdelek podjetja je kovinski kontejner za odpadke)  in polizdelkov, išče partnerje za vzajemno proizvodnjo in nudi podizvajalske aktivnosti.

EEN-dec-08

Madžarsko majhno podjetje se ukvarja z razvojem pirolize za recikliranje odpadnih gum. Podjetje išče sodelovanje s partnerji, ki lahko ponudijo veliko količino odpadnih gum, in sicer na temelju sporazuma o podizvajanju.

EEN-dec-09

Latvijsko podjetje, ki proizvaja 100% naravna eterična olja iz rastlin, ki rastejo v Latviji, išče dobavitelja plastenk-kapalk iz jantarja (prostornina 5 ml).

EEN-dec-10

Turški proizvajalec s steklenimi vlakni ojačanih poliestrskih cevi in cevnih sistemov išče priložnosti za skupna vlaganja (skupno podjetje) na področje te vrste dejavnosti. Njegovi izdelki so specialno zasnovani za vse vrste transporta vode, petrokemičnih snovi in za posebne procesne uporabe. Podjetje je eno vodilnih blagovnih znamk na svojem področju.

EEN-dec-11

Norveško dizajnersko podjetje išče izdelovalce namiznih izdelkov iz kaljenega stekla. Izdelki bodo zasnovani po njegovih specifikacijah. Prav tako so od izdelovalcev pripravljeni odkupovati tudi izdelke klasičnega asortimaja.

EEN-dec-12

Poljsko podjetje z veliko izkušnjami na področju čiščenja vode in čiščenja odpadnih voda ponuja trgovske storitve. Družba z dobrim renomejem na poljskem trgu je razvijalec, proizvajalec in trgovec s specializiranimi napravami in išče razvijalce in proizvajalce inovativnih rešitev na področju čiščenja odpadnih voda, čistilnih izdelkov in naprav ter nišnih tehnično-tehnoloških rešitev.

EEN-dec-13

Špansko podjetje, specializirano za pridobivanje mednarodnih proizvodno-storitvenih virov in za razvoj industrijskih projektov, išče proizvajalce/dobavitelje industrijskih delov, zlasti izdelkov iz žice, profilov in bakrenih cevi, ki morajo izpolnjevati specifične zahteve glede mer ter vrste in kakovosti materialov.

EEN-dec-14

Angleško podjetje za prodajo pijač išče ponuja svoje trgovsko posredniške storitve za irski trg. Zanima se za sodelovanje z dobavitelji visoko kakovostnih alkoholnih in brezalkoholnih pijač iz Evrope. V poštev pridejo tudi dopolnilni živilski izdelki (oreščki, čips, čokoladni izdelki, sladkarije, »fast food« itd.) z daljšim rokom uporabnosti.

EEN-dec-15

Poljsko družinsko podjetje,  trgovec z novo in rabljeno opremo na področju perutninske reje, ponuja svoje storitve kot trgovski posrednik za območje vzhodne Evrope. Svoje storitve ponuja tako dobaviteljem kot kupcem opreme.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Janez Kukovica

Tel: 01 / 583 05 51

E-mail: kbof{/lvlpwjdbAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov