Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 43-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-okt-46

Francosko podjetje išče proizvajalce ekstrudiranih cevnih mrež za rast školjk z izkušnjami znotraj embalažne industrije in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-47

Francoski proizvajalec industrijskih vakuumskih črpalk in pihalnih sistemov za raznolike industrijske panoge in bolnišnice išče partnerje (distributerje) z izkušnjami pri prodaji in namestitvi vakuumskih črpalk in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-48

Izraelsko podjetje specializirano na področju inovativnega pakiranja iz masivnih kartonskih plošč kot tudi tiska in oblikovanja išče izkušene partnerje (distributerje, trgovske posrednike) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-49

Bolgarski proizvajalec pohištva za šole, vrtce, pisarne in dom išče partnerje (distributerje, trgovce na debelo) z izkušnjami pri prodaji notranje opreme vrtcem in šolam in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali podizvajalske pogodbe.

EEN-okt-50

Portugalsko podjetje specializirano v proizvodnji plastičnih pripomočkov za raznolike industrije (električna, elektronska, medicinska, itd.) nudi podizvajalska dela in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-51

Nemško svetovalno podjetje dejavno na področju telekomunikacije išče partnerje (telekomunikacijske strokovnjake in neodvisne ponudnike) z izkušnjami znotraj telekomunikacijskega sektorja za skupen razvoj mreže strokovnjakov na področju mednarodnih in internacionalnih tarif in se zanima za sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma.

EEN-okt-52

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji morskih sadežev in botarga išče zanesljive in  strokovne partnerje (posrednike, zastopnike) za razširitev dejavnosti na tuje trge in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-53

Bolgarsko podjetje specializirano v proizvodnji zemeljskih vijakov in sidra Helix išče partnerje z izkušnjami znotraj gradbenega sektorja in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-54

Latvijsko podjetje dejavno na področju proizvodnje proizvodne embalaže iz lesa išče partnerje s potrebo po leseni embalaži  in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-55

Italijansko podjetje specializirano na področju jezikovnih storitev in tehničnega prevajanja je razvilo aplikacijo , ki omogoča sinhronizacijo zvočnih zapisov in podnapisov v kinu preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika, deluje brez internetne povezave. Podjetje išče partnerje vključene v kulturne dogodke (kinodvorane, gledališča, sejme, muzeje, itd.), ki se zanimajo za vključitev svojih podnapisov/zvočnih zapisov na platformi podjetja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah  in/ali trgovinskega sporazuma.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov