Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 42-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-okt-31

Podjetje iz Velike Britanije specializirano v distribuciji kozmetike in izdelkov za osebno higieno išče proizvajalce končnih izdelkov za osebno higieno in kozmetike z vsaj dvema letoma izkušenj, ki imajo zmogljivost proizvodnje v manjšem obsegu in visoke kakovosti. Podjetje nudi sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-32

Manjše norveško podjetje specializirano v proizvodnji in prodaji žarov za hišne ljubljenčke išče partnerje ki lahko zagotovijo proizvodnjo dveh različno oblikovanih žarov in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-33

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji testenin išče partnerje (agente, zastopnike, distributerje) dejavne na področju proizvodnje, trgovine in storitev z izkušnjami znotraj prehrambenega sektorja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-34

Bolgarsko podjetje specializirano v predelavi in trgovini z oreščki in suhim sadjem išče trgovske posrednike (agente, predstavnike, distributerje) z izkušnjami znotraj prehrambenega sektorja in dobrim poznavanjem trga. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-35

Poljski proizvajalec kuhinjskega pohištva išče partnerje (trgovske posrednike) in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-36

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji in oblikovanju modernega lesenega pohištva in dodatkov za dom išče partnerje (agente, distributerje) z izkušnjami znotraj pohištvenega sektorja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-37

Italijansko podjetje z dolgoletno tradicijo na področju destilacijske industrije in proizvodnje črpalk za vino in žganje išče partnerje (trgovske posrednike) in se zanima za sodelovanje v obliki v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-38

Nizozemski proizvajalec unikatnih trpežnih kamnov za peko, ki so sestavljeni iz mineralnih surovin in primerni za uporabo v vseh vrstah peči. Podjetje išče partnerje (distributerje) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-39

Srbski proizvajalec peči, kotlov in gorilnikov na palete za centralno ogrevanje kot tudi sodobne peči, štedilnike, kamine išče partnerje z izkušnjami na področju distribucije opreme za centralno ogrevanje  in peči na trda goriva in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-40

Hrvaški proizvajalec tekstilnih izdelkov za dojenčke, otroke in odrasle nudi podizvajalska dela (šivanje, pakiranje, rezanje itd.) in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-41

Bolgarski proizvajalec inovativnih svetlobnih teles, kovinskih delov in izdelkov iz kovine išče partnerje za dolgoročno sodelovanje in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma ali podizvajalske pogodbe.

EEN-okt-42

Ukrajinska univerza specializirana na področju analize in diagnostike virusnih infekcij kmetijskih pridelkov na terenu in v rastlinjakih se zanima za dolgoročno sodelovanje s potencialnimi partnerji (proizvajalci kmetijskih pridelkov, kmetijami itd.). Podjetje nudi podizvajalska dela in se zanima za sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma.

EEN-okt-43

Romunski proizvajalec kakovostnih halj in kombinezonov išče partnerje dejavne na področju tekstilstva za distribucijo svojih proizvodov. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-44

Belgijski proizvajalec kakovostne notranje razsvetljave išče partnerje (distributerje) z izkušnjami pri trgovini na debelo s svetili in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-45

Podjetje iz Velike Britanije specializirano na področju  dobave tradicionalnih didaktičnih lesenih igrač v kombinaciji s sodobno digitalno tehnologijo išče partnerje (trgovske posrednike) z dobrimi povezavami s predšolskimi organizacijami in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov