Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 41-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-okt-16

Češko podjetje dejavno na področju proizvodnje otroških oblačil in gospodinjskega tekstila išče izkušene proizvajalce in dobavitelje tekstilnih materialov. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki storitvenega in/ali proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-17

Podjetje iz Velike Britanije dejavno na področju distribucije izdelkov za osebno higieno in kozmetiko išče izkušene proizvajalce končnih izdelkov za osebno higieno in kozmetiko in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-18

Britansko podjetje s sedežem v Londonu, ki je razvilo napredno električno kolo išče proizvajalce z izkušnjami na področju obdelave kovin za masovno proizvodnjo e-kolesa. Podjetje nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-okt-19

Špansko podjetje z izkušnjami na področju distribucije medicinskih instrumentov in opreme išče proizvajalce medicinskih instrumentov in opreme, ki se zanimajo za vstop na španski trg. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-20

Podjetje iz Velike Britanije išče dobavitelje zlatega nakita (zapestnice, uhani, ogrlice in prstani) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma. Podjetje prav tako potrebuje pomoč pri oblikovanju lastnega stila nakita za svojo blagovno znamko.

EEN-okt-21

Špansko svetovalno podjetje išče partnerje z izkušnjami na področju mednarodnega sodelovanja, ki se zanimajo za vstop na španski ali romunski trg. Podjetje nudi trgovsko posredniške storitve in se zanima za dolgoročno sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-22

Finsko podjetje ki je razvilo nov koncept ekološkega življenja v vasi-podobnemu okolju opremljenim z digitalnimi tehnologijami išče arhitekte, gradbene in energetske strokovnjake in projektante za vključitev v projekt. Podjetje nudi podizvajalska dela in se zanima za dolgoročno sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-23

Srbski proizvajalec izolacijskih materialov in embalaže iz stiropora išče partnerje z izkušnjami na področju distribucije izdelkov iz stiropora. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-24

Turško podjetje specializirano v proizvodnji kuhinjskega pohištva išče trgovske posrednike in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-25

Francoski proizvajalec raznolikih kmetijskih strojev in naprav za pripravo tal in tehnologije drobljenja išče partnerje (uvoznike, trgovce na debelo, distributerje) z izkušnjami na področju strojništva in dobrim poznavanjem kmetijskega trga. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-26

Srbsko podjetje specializirano v proizvodnji naravnih mil iz kozjega mleka in enajstih izvlečkov (med, koruzni zdrob, ognjič, pantenol, oglje, sivka, zelena glina itd.) išče partnerje (posrednike, distributerje) z dobrimi povezavami znotraj kozmetičnega sektorja. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-27

Francoski proizvajalec soli išče partnerje (distributerje, trgovske zastopnike) z dobrimi povezavami znotraj prehrambene industrije in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-28

Poljsko podjetje specializirano v proizvodnji in trgovini z oblačili za dojenčke in otroke išče partnerje (trgovce na debelo, zastopnike) z dobro razvito prodajno mrežo in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-okt-29

Podjetje iz Velike Britanije specializirano na področju razvoja poslovnih priložnosti za mednarodna podjetja in dobrimi povezavami z vesoljsko, nano in pametno industrijo (materiali) išče proizvajalce kakovostnih visokotehnoloških izdelkov, ki se zanimajo za vstop na britanski trg in nudi sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma.

EEN-okt-30

Norveški proizvajalec inovativnih pripomočkov za invalidne osebe išče proizvajalce medicinske opreme (vzmeti, sedežev, pasov, valjev, ležajev, koles, gumbov in ročajev). Podjetje nudi podizvajalska dela in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov