Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 37-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sep-13

Poljsko podjetje - proizvajalec in distributer - želi vzpostaviti partnerstvo s proizvajalci družabnih iger ter poslovnih stimulacijskih iger. Podjetje želi distribuirati nove igre, ki še niso na Poljskem trgu. Želijo si distribucijskih storitev in licenčnih sporazumov.

EEN-sep-14

Nemško podjetje, specializirano za proizvodnjo cistern in hidravličnih rezervoarjev ter distribucijo hidravličnih dodatkov in rezervnih delov, nudi svoje distribucijske storitve srbskim, hrvaškim in slovenskim podjetjem, ki želijo vstopiti na nemški trg.

EEN-sep-15

Britanska družba, ki dobavlja opremo za invalide za nego, vključno z stopniščnimi dvigali in sedežnicami, išče proizvajalce, ki lahko proizvajajo svoje produkte. Družba hkrati nudi tudi svoje distribucijske storitve za podjetje, ki imajo podobne izdelke.

EEN-sep-16

Britansko podjetje, prodaja vrsto edinstvenih multi funkcionalnih modularnih prtljažnih sistemov, za smuči, snežne deske in z njimi povezana orodja. Podjetje išče proizvajalce prtljage v Evropi.

EEN-sep-17

Špansko podjetje s področja veleprodaje informacijske in komunikacijske opreme, ponuja komericalne storitve kot posrednik, zastopnik in/ ali distributer, za pomoč tistim podjetjem iz IKT sektorja, ki so zainteresirana za širitev svojih proizvodov na španski in portugalski trg.

EEN-sep-18

Madžarski lastnik antiseptičnega pralnega praška, ki se uporablja v zdravstvenih in javnih pralnicah ter gospodinjstvu, išče nove trge za širitev, predvsem v Srbiji, Sloveniji, na Hrvaškem ter Avstriji, dobrodošli pa so tudi drugi partnerji iz EU. Madžarski podjetnik išče distributerje na novih trgih, hkrati pa mora biti partner edini distributer pralnega praška v državi, ki jo zastopa.

EEN-sep-19

Madžarsko podjetje, specializirano za proizvodnjo prehranskih dopolnil v obliki tablet, ki hkrati učinkovito odpravljajo blage do zmerne anksiozne težave, išče distributerje.

EEN-sep-20

Britansko podjetje, lastnik licence za laser tag igre, išče distributerje v Evropi. Laser tag je individualna kot tudi skupinska infra rdeča igra streljanja, kjer se za označevanje nasprotnika uporabljajo posebni senzorji. Družba je odprta za skupna vlaganja tujih podjetij.

EEN-sep-21

Špansko podjetje, ki deluje na področju informacijske in komunikacijske tehnologije - specializirano predvsem za zagotavljanje storitev visoke dodane vrednosti na področjih telekomunikacij; razvoj računalniških aplikacij, informacijskih sistemov in računalniške infrastrukture, je zainteresirano za sklepanje sporazumov o sodelovanju v okviru različnih vrst sodelovanja. Podjetje potrebuje distribucijo svojih izdelkov na novih trgih, skupno podjetje/vlaganja za razvoj projektov skupaj z novimi partnerji, in ali možnosti za podizvajanje.

EEN-sep-22

Nemško podjetje razvija in izdeluje različne vrste zabojnikov/kontejnerjev in posebne opreme. Načrtujejo in izdelujejo glede na zahteve kupcev. Posebna oprema za uporabo v primeru zaščite pred poplavami je mobilna polnilna postaja za vreče polnjenje s peskom. Oprema je zasnovana tako, da se prilagodi glede na potrebe in želje kupca, lahko se razširi z dodatnimi deli, opremo se lahko vključi v obstoječe sisteme v institucijah za nujno pomoč. Podjetje se zanima za licenčne pogodbe.

EEN-sep-23

Poljsko podjetje za raziskave in razvoj je specializirano za načrtovanje in proizvodnjo merilnih sistemov. Podjetje ponuja elektronski sistem za spremljanje procesov ohranjanja toplote konzervirane hrane. Podjetje želi vzpostaviti sodelovanje s potencialnimi distributerji.

EEN-sep-24

Britansko podjetje za proizvodnjo in prodajo edinstvenih sistemov zaščite pred poplavami, išče distributerje v Evropi zlasti v Franciji, na Švedskem in v Nemčiji. Družba je zainteresirana za vzajemni sporazum.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov