Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

SPIRIT vabil k sodelovanju v okviru mednarodnega poziva Expo Milano 2015

Številka 36-2014 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

Vir in informacije: http://www.podjetniski-portal.si/, 5. 9. 2014

Svetovna razstava EXPO bo prihodnje leto od 1. maja do 31. oktobra potekala v Milanu. Gre za največjo svetovno razstavo, ki se je bo udeležilo 142 držav sveta (94% celotne svetovne populacije), po napovedih organizatorjev jo bo obiskalo 20 mio ljudi. Slovenija se bo predstavila s samostojnim paviljonom velikim približno 800 m2 in sicer z izobraževalnimi vsebinami na temo »Feeding the Planet, Energy for Life« oz. »Hrana za Planet, Energija za Življenje«.

Vabimo vas, da na mednarodni poziv organizatorja prijavite projekt s področja trajnostnega razvoja in varnosti hrane. Projekt mora biti že končan, imeti mora veliko dodano vrednost ter biti izpeljan v sodelovanju najmanj treh različnih organizacij z raziskovalnega, tehnološkega, zasebnega in javnega področja. Rok za prijavo projekta je 15. september 2014. Projektom, ki bodo izbrani s strani mednarodne komisije, bo v času trajanja svetovne razstave zagotovljena posebna promocija, saj bo vsa pozornost svetovne javnosti uprta v dogajanje v Milanu.

Več informacij o pozivu organizatorja je na voljo spodaj v priponkah in v sporočilu za javnost.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana, Kontaktna oseba: Sandra Stermšek, Vodja vsebin in komuniciranja, Sekcija RS za Expo Milano 2015, Tel: (01) 589 85 64 Faks: (01) 589 85 60, e-pošta: tboesb/tufsntflAtqjsjutmpwfojb/tj.

Priponke:


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov