Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 36-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sep-01

Madžarsko podjetje ponuja svoje storitve trgovskega posrednika za proizvajalce komponent na področju industrijske avtomatizacije, nadzora procesov, razsvetljave, pnevmatike in hidravlike; načrtovanje, oblikovanje, razvoj programske opreme, namestitev in vzdrževanje teh sistemov, ker želijo razširiti svoj posel tudi v tujino. Podjetje želi skleniti sporazum o skupnem podjetju ali vzajemni proizvodnji za razvoj tehnoloških procesov.

EEN-sep-02

Francoski distributer hladilne opreme ponuja svoje storitve trgovskega posrednika dobaviteljem dopolnilnih proizvodov: profesionalne kuhinjske opreme za ogrevanje, inox pohištva, kot tudi nekatere druge izdelke, kot so hladni inox števci za pekarne.

EEN-sep-03

Podjetje iz Romunije z izkušnjami pri trženju živilskih proizvodov ponujajo svoje storitve kot trgovski posrednik (distribucija) za podjetja, ki želijo vstopiti na romunski trg.

EEN-sep-04

Nizozemsko podjetje z 20 letnimi izkušnjami opravlja in nudi storitve (ki delujejo v tehničnem okolju) iskanje zastopnika, prodajnega predstavnika za nizozemski trg.

EEN-sep-05

Srbsko podjetje, specializirano za sušenje sadja in zelenjave po tradicionalni in vakumski metodi sušenja, išče distributerje za svoje izdelke na novih trgih.

EEN-sep-06

Britansko podjetje, specializirano na področju tehnologije vakumskega prenašanja in sistemov ravnanja z odpadki za objekte za pridelovanje hrane, nudi svoje storitve kot podizvajalec - za vgradnjo teh sistemov ter išče trgovinske partnerje (agente, distributorje) za promocijo in prodajo njihovih sistemov.

EEN-sep-07

Angleško podjetje proizvaja široko paleto ortopedskih izdelkov in želi razširiti svojo mednarodno dejavnost. Podjetje išče zastopnike ali distributerje v vseh državah EU, kot tudi na Norveškem, Islandiji in v Rusiji.

EEN-sep-08

Nemško podjetje, specializirano za tehnične medicinske naprave, išče distribucijske partnerje v Evropi. Poudarek je na materialih in opremi za radio kirurgijo, zdravljenju ran, anti-aging-u in evakuaciji dima.

EEN-sep-09

Špansko podjetje delujoče v svetovalnem sektorju nudi svoje storitve pri vstopu na španski trg. Podjetje ima bogate izkušnje iz več sektorjev in področij.

EEN-sep-10

Nemški inštitut, specializiran za proizvodnjo, logistično razvijanje rešitev in koncepte za celoten življenjski cikel sistemov - od proizvodnje do logistike, njihovega delovanja in konca življenjske dobe. Z več kot 30 letnimi izkušnjami v prenosu znanja in znanjem v pomembnih panogah, kot so logistične storitve, avtomobilistika in aeronavtika, inštitut išče storitve podizvajalcev in distribucije.

EEN-sep-11

Angleška družba je razvila patentirano zložljivo plastenko vode. Plastenka je kolabirajoča do 30% njene višine in postane ogljiko nevtralna po dveh polnjenih. Podjetje išče mednarodne prodajne zastopnike in distributerje.

EEN-sep-12

Angleška družba, ki je specializirana za zagotavljanje strokovnih storitev za farmacevtska in biotehnološka podjetja, išče partnerje za storitvene sporazume, sporazume o skupnih vlaganjih in podizvajalskih pogodbah. Tako kot ponujajo nasvete in svetovanja, podjetje zastopa tudi stranke, ki želijo doseči svoje cilje tako, da sodelujejo z njimi kot poslovnimi partnerji. Odprti so tudi do skupnih raziskovalnih projektov z univerzami, nevladnimi organizacijami in vladnimi institucijami.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov