Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 35-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-avg-46

Poljski trgovec na debelo gospodinjskih aparatov, kuhinjskih posod, porcelana, stekla in plastike išče proizvajalce teh izdelkov in nudi distribucijske storitve. Podjetje se zanima za dolgotrajno  sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-47

Poljsko podjetje dejavno na področju spletne prodaje išče proizvajalce pohištva in ročno poslikanih slik, ki se zanimajo za vstop na poljski trg. Podjetje ponuja zastopništvo in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-48

Manjše podjetje iz Velike Britanije, ki je razvilo vsestranski plašč odporen na vremenske razmere in primeren za raznolike namene (deskanje, vodni športi, ribolov, streljanje, kampiranje) išče proizvajalce oblačil zaradi povečanega povpraševanja po njihovi paleti izdelkov in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-avg-49

Norveško podjetje dejavno na področju avtomatizacije doma išče proizvodne partnerje in/ali trgovce na debelo brezžičnih usmerjevalnikov, kateri mora podpirati standard EnOcean in vsebovati splošni računalniški modul ter radijski oddajnik. Podjetje išče partnerja, ki lahko zagotovi brezžične usmerjevalnike kot končen izdelek, vključno s ohišjem in embalažo in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma in/ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-50

Špansko podjetje dejavno znotraj prehrambenega sektorja (jedi 5. Razpona, ki potrebujejo za pripravo le krajše pogrevanje) išče partnerje (distributerje) z izkušnjami znotraj prehrambenega sektorja kot tudi na področju mednarodnega sodelovanja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-51

Poljsko trgovsko podjetje dejavno na področju pohištvenega sektorja (laminat, delovne plošče, drsna vrata, sprednje stranice pohištva itd.) išče posrednike za predstavitev svojih proizvodov na tujih trgih in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega in/ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-52

Škotski vodilni dobavitelj široke palete baterij in polnilnikov za globalno obrambno industrijo (proizvodi primerni tudi za varnostni, medicinski in plinski sektor) išče trgovske posrednike z dobrim poznavanjem lokalnega trga in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-53

Škotski proizvajalec čiste, naravne in nerafinirane morske soli išče trgovske posrednike  (distributerje, trgovce) z izkušnjami znotraj prehrambenega sektorja (delikatese, supermarketi, veleblagovnice, restavracije itd.) in se zanima za sodelovanjev obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-54

Nemško podjetje dejavno na področju razvoja in prodaje okoljsko trajnostnega in FCS certificiranega zunanjega pohištva iz bambusa išče trgovske zastopnike in distribucijske partnerje za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali franšiznega sporazuma.

EEN-avg-55

Turško podjetje z več kot 100 letnimi izkušnjami na področju proizvodnje raznolikih tradicionalnih turških specialitet (marmelada, med, kumarice, halva, različne turške dobrote) išče izkušene trgovske posrednike z dobrim poznavanjem lokalnega trga in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-avg-56

Turško podjetje  specializirano v proizvodnji in oblikovanju klobukov in torb za plažo išče distributerje dejavne znotraj tekstilnega sektorja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali proizvodnega sporazuma.

EEN-avg-57

Francosko podjetje dejavno na področju razvoja in proizvodnje dišav in wellness izdelkov, ki spodbujajo čute in ustvarjajo sproščeno vzdušje, išče distributerje za zastopanje blagovne znamke v tujini in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-avg-58

Italijansko proizvajalec in prodajalec vzmetnic, vzglavnikov, posteljnih podlag in penaste sintetične smole nudi podizvajalske storitve in išče trgovske posrednike za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-avg-59

Proizvajalec nizkotlačnih gibljivih spojk za kanalizacijo, odvodnjavanje in vodovodne inštalacije želi razširiti svoje distribucijsko omrežje in išče partnerje (distributerje) z dobrim poznavanjem lokalnega trga za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-60

Podjetje iz velike Britanije nudi celoten nabor storitev povezanih z razvojem in implementacijo ter testiranjem bio-pesticidov vključno s svetovanjem, analitično in raziskovalno-razvojnimi rešitvami, testiranjem rastlinjakov in terena. Podjetje nudi podizvajalska dela in išče partnerje dejavne znotraj kmetijskega sektorja.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov