Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »DOBRA HIGIENSKA PRAKSA oz. načela HACCP«, Jesenice

Številka 24-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 14. junij 2019, od 9.00 do 13.30 ure

Kraj: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, Jesenice

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v okviru SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno praktično delavnico z naslovom: »DOBRA HIGIENSKA PRAKSA oz. načela HACCP«.

Program:

  • Zakonodaja,
  • Živila kot dejavnik tveganja,
  • Patogeni mikroorganizmi,
  • HACCP v praksi,
  • Zagotavljanje sledljivosti živil,
  • Obveznosti za prevoznike živil,
  • Nadzor nad alergeni, dopolnitev dokumentacije, podajanje informacij o prisotnih alergenih v živilih,
  • Akrilamid in trans maščobne kisline  - kaj moramo vedeti,
  • Informacije o označevanju hranilnih snovi na predpakiranih živilih,
  • Najpogostejše nepravilnosti ugotovljene med inšpekcijskimi nadzori in kako jih odpraviti.

Več o dogodku

Predavala bo ga. Sonja Čeferin Tomaš, univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije.

Delavnica bo potekala v učilnici Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice, v petek, 14. junija 2019, od 9.00 do 13.30 ure.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave na delavnico pošljite po elektronski pošti: ejobAsbhps/tj z nazivom podjetja, imenom in priimkom udeleženca ter elektronsko pošto ali pokličite po telefonu na (04) 581-34-19.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne




Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov