Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Številka 34-2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-avg-31

Poljsko podjetje specializirano v prodaji medicinskih izdelkov se zanima za dopolnitev svoje palete proizvodov in išče trgovske ali proizvodne partnerje za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-32

Nemško svetovalno podjetje specializirano na področju konstrukcijskega, hidravličnega in prometnega inženirstva išče partnerje (inženirska podjetja) z dobrim poznavanjem lokalnega trga in se zanima za sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva ali podizvajalske pogodbe.

EEN-avg-33

Ciprsko podjetje specializirano v trgovini na debelo z oblačili, išče proizvajalce spodnjega perila in trenirk, ki se zanimajo za vstop na ciprski trg. Podjetje ponuja zastopništvo preko svojega butika ali kot prodajni zastopnik na podlagi provizije in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah  ali trgovinskega sporazuma.

EEN-avg-34

Nizozemska blagovna znamka spodnjega perila išče izkušene proizvajalce moškega spodnjega perila, ki razpolagajo z proizvodnimi objekti kateri omogočajo proizvodnjo iz okolju prijaznih materialov kot organski bombaž in so v skladu s certificiranjem Oblačila »brez krivde«. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-avg-35

Poljsko podjetje specializirano v uvozu in izvozu vezanih in ivernih plošč išče partnerje dejavne na področju proizvodnje vezanih in ivernih plošč, ki se zanimajo za prodajo svojih proizvodov na poljskem trgu. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-36

Nizozemsko podjetje specializirano v proizvodnji in montaži visoko zmogljivih amortizerjev išče dobavitelje elektronskih komponent za  vključitev v proizvodni proces ter svetovanje na področju konfiguracije in specifikacije posameznih komponent (kontrolne enote, zasloni, senzorji, priključki…). Podjetje se zanima za dolgotrajno sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-avg-37

Turški proizvajalec tesnil in objemk za avtomobilski sektor ponuja  podizvajalske storitve in se zanima za dolgotrajno sodelovanje.

EEN-avg-38

Nemški proizvajalec visoko-kvalitetnih čokoladnih izdelkov in specialitet išče partnerje dejavne znotraj prehrambenega sektorja (proizvajalce, trgovce na debelo) z dobrim poznavanjem domačega trga in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-39

Grško podjetje specializirano na področju trženja in obnove pnevmatik išče trgovske posrednike, distributerje in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-40

Špansko podjetje dejavno na področju arhitekturnega projektiranja in gradnje modularnih industrijskih stavb išče izkušene distributerje in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah  ali podizvajalske pogodbe.

EEN-avg-41

Nemško družinsko podjetje dejavno znotraj prehrambenega sektorja (proizvodnja »premium« juh, enolončnic, vnaprej pripravljenih obrokov v pločevinkah…) išče partnerje (proizvajalce, trgovce na debelo) z dobrim poznavanjem lastnega trga in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-42

Dansko podjetje specializirano v proizvodnji, razvoju in distribuciji dežnih oblačil  išče partnerje (zastopnike, distributerje) in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-43

Nemški proizvajalec krompirjevih in koruznih prigrizkov išče partnerje (proizvajalce, trgovce na debelo, distributerje) z dobrim poznavanjem domačega trga in izkušnjami znotraj prehrambenega sektorja. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-44

Špansko podjetje dejavno na področju nakupa in prodaje ekološkega telečjega mesa visoke kvalitete išče izkušene partnerje za predstavitev svojih proizvodov na tujih trgih in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-avg-45

Turško podjetje specializirano na področju svetovanja in podpornih storitev za razvoj podjetij katerih cilj je vstop na turški trg, išče partnerje dejavne znotraj energijskega, gradbenega, medicinskega ali tekstilnega sektorja in se zanima za dolgotrajno sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov