Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Razpis za spodbujanje gospodarstva v občini Središče ob Dravi

Številka 22-2019 | Področje: Priložnosti doma

Vir in informacije: Štajerski tednik, 14. 5. 2019, www.tednik.si

Občina Središče ob Dravi je na občinski spletni strani pred kratkim objavila javni razpis za spodbujanje gospodarstva. Na voljo je 15.000 evrov.

Podjetja in samostojni podjetniki, ki imajo sedež v občini Središče ob Dravi ali investirajo na območju te občine, pa tudi potencialni bodoči podjetniki lahko pridobijo denar za spodbujanje investicij, ki bodo prispevale k razvoju podjetništva in obrti ter dvigu konkurenčnosti in kakovosti podjetništva na območju občine.

Za sofinanciranje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj je na voljo 7.000 evrov, za odpiranje novih delovnih mest in samozaposlovanje 5.000 evrov ter po 1.000 evrov za spodbujanje izobraževanja, usposabljanja in promocije na področju podjetništva, za spodbujanje prijav podjetij na razpise ter za spodbujanje inovativnosti.

Višina sredstev, ki se dodeli posameznemu upravičencu, je odvisna od rezultatov ocenjevanja vseh prejetih popolnih vlog, višine zaprošenih sredstev s strani upravičenca ter višine razpoložljivih sredstev.

Javni poziv bo odprt do 3. junija. Če razpoložljivih sredstev ob prvem odpiranju ne bodo porabili, bo izvedeno drugo odpiranje.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov