Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »ABC podjetništva«, Logatec

Številka 20-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 16. maj 2019, ob 17. uri

Kraj: OOZ Logatec, Tržaška cesta 11, Logatec

OOZ Logatec organizira delavnico, ki je namenjena vsem, ki razmišljajo o samostojni podjetniški poti ali pa so nanjo ravno podali.

Udeleženci se bodo na delavnici lahko seznanili z osnovami statusa s.p. in d.o.o. (značilnosti in prednosti), pomenom »popoldanskega« s.p., s postopki registracije - portal SPOT (praktični primeri), vse v zvezi z davčnimi in socialnimi prispevki, kako se ugotavlja davčna osnova, katere oblike dela poznamo, kakšni so pogoji opravljanja dejavnosti, vse o sistemu DDV, davčnih blagajnah ter kje lahko podjetniki začetniki dobijo podporo na njihovi samostojni podjetniški poti.

Več o delavnici

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave sprejemajo na e-naslovu: nbufkb/tlpdjsAp{t/tj ali po telefonu na številki: 051 417 778. Zaželene so predhodne prijave do 14. maja 2019.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov