Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačno izobraževanje na temo digitalnega marketinga, Koper

Številka 20-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 13., 20. in 27. maj 2019 in torek, 4. junija 2019, ob 17. uri

Kraj: v prostorih Pretorske palače v Kopru

Mestna občina Koper je pripravila sklop štirih izobraževanj na temo digitalnega marketinga. Mestna občina Koper bo izvedbo izobraževanj na temo digitalnega marketinga izvedla v sklopu projekta Digitalne promocije vodilne destinacije Koper, ki je sofinanciran s strani MGRT, Evropski sklad za regionalni razvoj. Vsa izobraževanja bodo za udeležence brezplačna, trajala pa bodo predvidoma od 2,5 do tri ure.

Na izobraževanja se lahko prijavijo tako nastanitveni ponudniki kot ponudniki različnih doživetij, oljkarji, vinarji, organizatorji prireditev, trgovci in vsi ostali, ki so povezani s turizmom v destinaciji Koper.

Prvo izobraževanje bo v ponedeljek, 13. maja 2019. Matej Kalan iz Agencije Forward bo predstavil, kako lahko z vključevanjem v globalne spletne platforme Booking.com, Inspirok, Airbnb in Tripadvisor močno pospešimo prodajo in kako lahko izkoristimo njihov oglaševalski potencial.

Drugo izobraževanje, ki bo v ponedeljek, 20. maja 2019, bo vodil strokovnjak za družbene medije Matej Špehar, ki bo pojasnil, kako oblikovati uporabnikom zanimive vsebine in kako sprožati ciljno usmerjene plačljive objave za dosego boljših promocijskih učinkov na družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Spregovoril bo tudi o zakonitostih pisanja za splet, pomenu kontinuitete objav in ob tem predstavil nekatere primere dobre ter slabe prakse.

Tretje izobraževanje bo v ponedeljek, 27. maja 2019, na njem pa bo Martin Korošec iz Agencije Oranža predstavil, kako urejati podatke v iskalnikih in na spletu. Številni se namreč ne zavedajo dejstva, da lahko sami upravljajo številne lastne podatke na spletu. Spoznali in ustvarili boste lahko lasten Google My Business profil, svoje kupce pa bolje spoznali s pomočjo orodja za spremljanje obiska spletne strani Google Analytics.

Zadnje predavanje bo izjemoma v torek, in sicer 4. junija 2019, prav tako ob 17. uri v Pretorski palači. Nika Kristina Butina iz Harts Agency bo predstavila, kaj je vsebinski marketing in kakšna je vloga fotografij pri pripovedovanju zgodb. Tako se boste lahko seznanili z osnovnimi zakonitostmi fotografiranja in navezavo fotografij z vsebino.

Več

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Število mest je omejeno,  za sodelovanje na izobraževanjih potrebna predhodna prijava.

Dodatne informacije: TIC Koper, Tel: (05) 6646 403.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov