Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni dogodek - »Cerkno ZA zeleni turizem«, Cerkno

Številka 20-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 16. maj 2019, ob 17. uri

Kraj: Hotel Cerkno, Sedejev trg 8, Cerkno

S priključitvijo k Zeleni shemi slovenskega turizma, so se leta 2016 kot destinacija zavezali k trajnostnemu delovanju. Nadgradnja turistične ponudbe v skladu s trajnostnim razvojem jim predstavlja velik izziv. Potencial prepoznavajo v kreiranju novih zgodb in oblikovanju inovativnih turističnih produktov, ki bodo v destinacijo pripeljali več obiskovalcev tudi izven zimske sezone.

Na dogodku boste:

  • Spoznali podjetniško idejo KUL-tura na Cerkljanskem - turistični produkt, s katerim se je ekipa osnovnošolcev OŠ Cerkno uvrstila med 10 polfinalistov na vseslovenskem podjetniškem tekmovanju POPRI.
  • Slišali vse o natečajih za spodbujanje inovativnosti v slovenskem turizmu (Snovalec, Sejalec). Kratko predstavitev bo izvedla Tina Hedi Zakonjšek iz Zavoda Novi turizem.
  • Izvedeli kako oblikovati inovativni turistični produkt. Na predavanju boste spoznali osnovne smernice inovativnega razmišljanja; izvedeli kakšna je pomembnost poznavanja trendov v turistični industriji ter v življenjskih slogih turistov in kako navedeno vpeti v svet turistične ponudbe ter oblikovanja turističnih doživetij, tudi s pomočjo primerov dobre prakse. Predaval bo dr. Andrej Pompe, direktor izobraževalne ustanove Brand Business School.

Več o dogodku

Po uradnem delu dogodka, vabljeni tudi na sproščeno druženje ob zelenih prigrizkih Hotela Cerkno.

Predvideno trajanje dogodka je dve uri in pol.

Udeležba je brezplačna.

Prijava:Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na e-naslovu: njodb/tmblpokbAwjtjudfslop/tj ali po telefonu na številki: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov