Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Expano odprl vrata za obiskovalce

Številka 19-2019 | Področje: Dodatek

Vir in informacije: STAkrog, 13. 4. 2019, https://krog.sta.si/

Expano, paviljon s svetovne razstave Expo Milano 2015, ki so ga postavili v Murski Soboti, je odprl vrata za obiskovalce. V njem so uredili turističnoinformativni center kot regijsko promocijsko središče.

Paviljon so postavili v sklopu projekta Vrata v Pomurje - regijski promocijski center. Sestavljajo ga razstavni prostor, turističnoinformacijski center s trgovino, gostilnica ter prostor za poslovno rabo, kjer bodo vzpostavili slovensko poslovno točko SPOT.

Država je pridobila nov reprezentančni projekt, ki na vzorčen način predstavlja ne le vrata v Pomurje, pač pa tudi v Slovenijo. Expano označujejo za katalizator preobrazbe prostora v Murski Soboti, ki je še včeraj predstavljal neizkoriščeno in degradirano območje, pa tudi občine in Pomurja.

V razstavnem delu je več tematskih točk, ki predstavljajo regijo iz različnih zornih kotov. Obiskovalcem so na voljo potovanje skozi čas, razgledi nad pomurskimi lepotami, predstavitev življenja, polet nad Pomurjem, skrivnosti čarobnega gozda ter umetnost ustvarjanja ob reki Muri.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov