Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Razpis za oddajo prostorov interne restavracije in bifeja v Ljubljani

Številka 18-2019 | Področje: Razpisi

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 26, Datum: 26. 4. 2019, Stran: 878

Predmet razpisa: Predmet razpisa je oddaja v najem prostorov interne restavracije in bifeja z namenom zagotovitve hrane in pijače za zaposlene in gostov RTV Slovenija. Pogodba bo sklenjena za obdobje petih let z možnostjo podaljšanja še za nadaljnja 3 leta.

Prostori se nahajajo v kleti Radia Slovenija na Tavčarjevi 17 v Ljubljani (radijski bife) in v 5. nadstropju RTV centra na Kolodvorski 2 v Ljubljani (glavna jedilnica in bife na RTV Slovenija).

V prostorih Radia in Televizije Ljubljana že obstaja ponudba iz avtomatov (sendvičev, kave, pijače ...), kar bo ostalo tudi po oddaji prostorov, ki so predmet tega razpisa.

Velikost in oprema najemnih prostorov:

  • Bife na Radiu Slovenija (lokacija Tavčarjeva ulica 17) s površino 67,8 m2 in sledečo opremo: (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja, nape nad štedilniki), prav tako pa še naslednji inventar: sušilnik rok, omarica viseča (2x), omara vitrina, pult, stena garderobna, polica (7x), miza, stol barski (4x), hladilnik, bojler, miza klubska, telefon in omarica elektro razdelilna.
  • Bife v 5. nadstropju RTV Slovenija (lokacija Kolodvorska 2) s površino 53,5 m2 in vgrajeno opremo:(električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja), pult v skupni dolžini 11,5 m, opremljen s pomivalnim koritom, podpultni zamrzovalnik, ledomat za proizvodnjo kockastega ledu, hlajena vitrina, inox retro pult (samo konstrukcija z inox delovno površino in inox maskami, predali in krilnimi vrati, sestavljeno iz 8 segmentov), tuš baterija na vzmet, inox delovni pult kot podstavek za hlajene vitrine, inox hlajen točilni pult izdelan iz treh segmentov, tlorisno L oblike, 12 miz in 21 stolov, oblazinjene klopi v skupni dolžini 8 m.
  • Glavna jedilnica v 5. nadstropju RTV Slovenija: menza s kuhinjo: 335,3 m2, terasa 30,7 m2 z vgrajeno opremo (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja) brez dodatnega inventarja.

Dostop do najemnih prostorov na Tavčarjevo 17 je prek radijske avle in prehoda pod cesto iz stavbe RTV, Kolodvorska 2. Na Kolodvorsko 2 je dostop preko glavnega vhoda, za tovor pa iz parkirišča (dvorišča) za stavbo s tovornim dvigalom.

Stroški elektrike in telefona bodo ponudniku zaračunani mesečno, glede na porabo.

Stroški vode in odvoz odpadkov (razen bioloških, za katere mora najemnik poskrbeti sam) so dogovorjeni v pavšalnem znesku in niso vključeni v najemnino prostorov.

Ponudnik bo moral na svoje stroške zagotoviti še čiščenje vseh najetih prostorov.

Ponudnik bo moral zagotoviti naslednjo dopolnitev opreme najetih prostorov:

  • jedilnica - prti, posode za sol in poper in jedilni servis (krožniki, jedilni pribor)
  • bife - avtomat za kavo, kozarci, skodelice za kavo in čaj, pomivalni stroj …
  • kuhinja - opremo in pribor za pripravo in serviranje hrane
  • skladišče - hladilniki za pijačo
  • ostala potrebna oprema za nemoteno obratovanje.

Več

Razpisnik: RTV Slovenija

Rok: Ponudbe morajo prispeti do dne 19. 5. 2019, najkasneje do 9. ure.

Dodatne informacije: Ogled prostorov bo možen vsak delovni dan od 6. 5. 2019 do 9. 5. 2019 med 14. in 16. uro, po najmanj enodnevni predhodni najavi na telefonski številki: (01) 475-21-39 ali na e-naslov: nbskbo/dvlAsuwtmp/tj.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov