Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Sejemske predstavitve v Avstriji v maju in juniju 2019

Številka 17-2019 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 15. 4. 2019, Avtor: mag. Dušan Pšeničnik, ekonomski svetovalec, vodja gospodarskega oddelka, Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju

V Avstriji bodo v maju in juniju 2019 potekali naslednji sejmi:

Vodilni mednarodni sejem za alpske tehnologije bo osrednja platforma za novosti in inovacije v industriji žičnic za trgovske obiskovalce z vsega sveta.

  • MOCO (9. - 10. maj 2019, Bozen, B2B)

IT in komunikacijske tehnologije, programska oprema, medijska produkcija, tehnologije, izumi, inovacije.

Hišni ljubljenčki, dodatki.

Kongresni park Igls ustvarja oazo miru s senčnimi drevesi in idiličnim ribnikom lilij v središču. Namesto "stresnega sejma" se torej lahko sproščeno sprehodite, saj sejem ponuja območje za kratek sprehod ter prostor za počitek in otroke. Za nasvete in načrtovanje bo na voljo skupina strokovnjakov.

  • Pferd Wels, Wels, 30. maj - 2. junij 2019 (B2C)

Sejem konjušnic in tekmovanj s konji.

Storitvena izmenjava predstavlja razstavljavce in ponudnike storitev v zvezi s temami komuniciranja in trženja. Poleg oglaševalcev in agencij dogodek vključuje prevajalce, prodajne storitve, podpornike v pisarni, tiskarje, ustvarjalce, fotografe, pisce besedil, Googlove strokovnjake - torej vse ponudnike storitev, s katerimi skoraj vsak dan sodelujemo pri komunikaciji.

Razstavljavci s področja mehatronike, elektronike, kovin in plastike ter tematsko sorodnih področij, kot so kemija, informacijska in komunikacijska tehnologija ali logistika, se predstavijo kupcem, direktorjem, nosilcem odločanja, tehnikom in uporabnikom iz predelovalne industrije v regiji DACHLI.

Salzburg Dult velja za tradicionalni festival, katerega zgodovina sega v srednji vek. Prvotno je bil ustanovljen spomladi kot proslava časti sv. Ruperta, zaščitnika Salzburga, skozi stoletja pa je doživel spremembo do današnje "binkošti". Od leta 1974 poteka v razstavnem centru na Glanspitz v Salzburgu-Lieferingu.

Sejem Wieselburger "Hof & Forst" se osredotoča na kmetijstvo in gozdarstvo pa tudi na komercialna, industrijska in storitvena podjetja. Ponudbo dopolnjujejo splošni sejem blaga in znani Wieselburger Volksfest z zabaviščnim parkom. Posebna pozornost je namenjena ciljnim skupinam: živinoreja, travinje, specialitete, gozdarstvo in energetika, domače gospodarstvo in gorsko kmetijstvo.

Več informacij o sejmih v tujini


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov