Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

V aprilu nov sistem objav NATO razpisov na portalu Izvozno okno

Številka 16-2019 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 11. 4. 2019

V aprilu SPIRIT Slovenija, javna agencija na spletni strani izvozno okno (www.izvoznookno.si), v sodelovanju z  Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, vzpostavlja nov sistem objav za javne NATO razpise.

Razpisi zveze NATO so mednarodni javni razpisi za dobavo blaga, storitev in gradenj Natovih poveljstev in sedeža Nata ter v okviru projektov Natovega programa varnostnih investicij (NSIP), ki jih izvaja zveza NATO neposredno, preko svojih agencij ali jih izvajajo države članice Nata.

Preko razpisov zveze NATO se zagotavljajo dobave blaga, storitev in gradnje za:

  • delovanje Natovih poveljstev in sedeža Nata (gradnja in oprema objektov, nabava in vzdrževanje vozil, izvajanje razvojnih in raziskovalnih projektov, servisnih in drugih storitev,…),
  • Natove infrastrukturne investicije: zagotavljanje in posodabljanje infrastrukture kot so npr. letališča, ceste, pomoli, premestljiva oprema za vodenje in poveljevanje, zagotavljanje zmogljivosti za Natove operacije in misije,
  • potrebe drugih držav NATO članic.

Na razpise se lahko prijavijo vsa podjetja, v kolikor izpolnjujejo določene pogoje.

Za namen NATO razpisov bo vzpostavljena nova baza najav NATO razpisov. Za objave in pregled vlog zainteresiranih podjetij skrbi Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Vzpostavljeno je obveščanje o novih objavah. Prijavite se oziroma prilagoditev vašo prijavo v rubirki e-info. Po prejemu potrditvenega e-maila izberete področje NATO razpisi.

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije dobite na spletni strani izvoznega okna, področje  NATO razpisi in na e-mail naslovu: obup/nhAhpw/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov