Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »Kultura vedenja in poslovni bonton«, Žalec

Številka 15-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 17. april 2019, s pričetkom ob 9. uri

Kraj: predavalnica Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, Žalec

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska, organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Kultura vedenja in poslovni bonton«.

Potrebujemo pravila komunikacije z drugimi ljudmi. Ta zunanja podoba našega vedenja pa nam včasih povzroča težave. Pravila lepega vedenja so obstajala in bodo tudi v prihodnosti, seveda pa so odraz določenega časa, razmerij moči ter oblasti in socialne strukture. Sodobna pravila so izoblikovana v tej smeri, da nam pomagajo pri povezovanju, da krepijo medsebojno razumevanje, strpnost, obzirnost do drugih in drugačnosti, vzpodbujajo nas k pripravljenosti, da pomagamo drug drugemu, vedno manj nas utesnjujejo, upoštevajo tudi generacijske razlike, so sprejemljiva, hkrati pa niso dogmatična. To pa je že kar cel niz elementov, ki nam omogočajo prijetno počutje v vsakodnevnih situacijah od jutra do večera. Prav je, da jih dobro poznamo, saj nam omogočajo, da se bomo bolj samozavestno in odločno znašli v različnih poslovnih situacijah, to pa lahko pripomore k še boljšemu poslovnemu uspehu in še večji odličnosti in seveda prijetnejšemu sobivanju.

Predavala bo ga. Bojana Košnik Čuk, strokovnjakinja s področja diplomatskega in poslovnega protokola, direktorica in lastnica podjetja BONTON, d.o.o. Bogate izkušnje si je pridobila kot vodja Protokola v Službi vlade RS za evropske zadeve, kot direktorica za protokol, gostinstvo in turizem pri Vladi RS, Servisu za protokolarne storitve na Brdu, kot vodja Protokola mesta Ljubljana ter kot vodja Službe za protokol na Ministrstvu za obrambo RS. Je avtorica številnih strokovnih prispevkov in strokovne knjige 24 ur poslovnega bontona.

Delavnica bo potekala v sredo, 17. aprila 2019, s pričetkom ob 9. uri v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, 3310 Žalec. Čas trajanja delavnice je približno 3 šolske ure.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Vsa zainteresirana podjetja in potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo potrdijo najkasneje do ponedeljka, 15. aprila 2019 oz. do zasedbe prostih mest na e-naslov: cbscbsb/nftbsfdAp{t/tj.

Dodatne informacije: Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska, Kontaktna oseba: Barbara Mesarec Jakopič, Tel: (03) 712 05 00, e-naslov: cbscbsb/nftbsfdAp{t/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov