Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni dogodek - »LEAN ENTERPRISE« - »Dan odprtih vrat«, Šmarješke Toplice

Številka 15-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 18. april 2019, od 8.30 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih podjetja Demetra Lean Way d.o.o., Bela Cerkev 9, Šmarješke Toplice

Vabljeni na brezplačni dogodek na katerem boste spoznali letošnje novosti na področju oblikovanja LEAN ORGANIZACIJE.

»Vsa orodja proizvodnega sistema Toyota, ki jih vidite alio njih berete, niso sistem.

Tisto, česar ne vidite, je sistem.«

Shigeo Shingo

Mnoga proizvodna podjetja izvajajo posamezne metode in orodja, kot na primer: 5S, Kaizen, TPM - Total Productive Maintenance, 6SIGMA, standardizacija, reševanje problemov, sistem vodenja itd., vendar vidnih rezultatov še vedno ni.

Možnih razlogov za to je lahko veliko, toda med najverjetnejšimi vzroki je zagotovo: SISTEM. Natančneje, SISTEM PROIZVODNJE.

Toyotin sistem proizvodnje (TOYOTA PRODUCTION SYSTEM), se omenja kadarkoli spregovorimo o sodobni organizaciji dela, operativni odličnosti, najuspešnejših korporacijah. TOYOTA je organizacija z odličnimi poslovnimi rezultati, njihovi izdelki so med najbolj cenjenimi, njihovi zaposleni v določenih tovarnah, prispevajo več kot 70 izboljšav letno na zaposlenega in še bi lahko naštevali. Vsi ti odlični rezultati so posledica njihove organizacije, njihovega sistema proizvodnje.

Mnogi se zgledujejo po tem vzoru, zato Toyota že dolgo ni več edina organizacija, ki se ponaša s svojim sistemom proizvodnje in posledično z rezultati, ki jih dober sistem prinaša.

Odločili so se, da bodo tokrat nekaj teh skrivnosti delili z vami, udeleženci dogodka LEAN ENTERPRISE. Spregovorili bodo o sedmih ključnih elementih sistema proizvodnje, o njihovih izkušnjah in dobri praksi, tako iz Slovenije, kot tudi tujine.

Z vami bodo delili izkušnje in dobre prakse s področja razvoja digitalnih orodij na področju Lean ali vitke organizacije. Zasnove orodij, ki jih prepoznate pod blagovno znamko PERFORMANCE STORYBOARD®, temeljijo ravno na preizkušenih metodah in orodjih, ki jih uresničuje TOYOTA in vsi ostali uspešni sistemi proizvodnje. Toda, delo v digitalni obliki, namesto na papirju, panojih in podobnih nosilcih, zahteva drugačno opremo, veščine in organizacijo dela.

Obenem vas bodo skušali navdušiti, da tudi vi naredite bolj smele korake na področju digitalne transformacije, metod in orodij stalnega izboljševanja, v smeri digitalnega sistema proizvodnje.

Predstavili vam bodo program SESA SYSTEMS, ki je bogatejši za vrsto novih rešitev, letos predvsem na področju ergonomije in električno nastavljivih delovnih mest.

Več o dogodku

Prijave in dodatne informacije: e-naslov: jogpAefnfusb.mfboxbz/dpn, Tel: (07) 30 73 081 ali 041 928 618, Spletna stran: www.demetra-leanway.com.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov