Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 2. 4. 2019

Številka 14-2019 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRSE20190226001

Švedsko podjetje razvija in trži brizgalne tiskalnike in črnila za identifikacijo industrijskih izdelkov. Podjetje išče proizvodnega partnerja, ki lahko proizvaja razmeroma majhne vrteče se dele, izdelane iz acetalne plastike in nerjavečega jekla.

Oddaja interesa

BRRO20190207001

Romunski proizvajalec kozmetike išče dobavitelje ali proizvajalce izdelkov-embalaže za pakiranje krem za obraz bodisi na podlagi sporazuma o storitvah ali proizvodnji.

Oddaja interesa

BRFR20190307001

Francosko MSP, dejavno na področju upravljanja z vodo in sanitarnih naprav, išče dobavitelje sistemov za gospodarjenje z odpadno vodo v gospodinjstvih, ki lahko zagotovijo visoko zmogljive naprave z dovolj majhno velikostjo, da jih je mogoče z lahkoto prevažati, s sporazumom o zunanjem izvajanju in morebitnimi dolgoročnimi komercialnimi sodelovanji.

Oddaja interesa

BRRO20190308001

Romunsko podjetje iz Transilvanije je specializirano za proizvodnjo ročno izdelanih usnjenih izdelkov: denarnice, notesniki in etuiji za očala. Romunsko podjetje je zainteresirano za širitev mreže poslovnih partnerjev z identifikacijo mednarodnih dobaviteljev kakovostnega usnja.

Oddaja interesa

BRUK20190208001

Britansko podjetje je razvilo nov sistem za kibernetsko varnost, ki uporablja napredne tehnike umetne inteligence, ki jih navdihuje človeški vizualni in senzorični pomnilniški sistem, ki simulira pameten vzorec, ki je prepoznaven in razumljiv ljudem. Izdelek je rezultat dolgoletnih akademskih študij in raziskav. Podjetje išče prodajne zastopnike za sklepanje pogodb o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRDE20190227002

Nemško podjetje za distribucijo medicinskih pripomočkov išče nove izdelke medicinske tehnologije na področju in-vitro diagnostike, in vivo diagnostike in s tem povezanih področij. Želijo distribuirati tovrstne produkte v Nemčiji na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah. Poleg tega ponujajo sporazume o skupnih vlaganjih z inovativnimi proizvajalci medicinske tehnologije.

Oddaja interesa

BRRO20181026002

Romunski distributer, ki ima močno distribucijsko mrežo v Romuniji in Republiki Moldaviji, išče dobavitelje in proizvajalce opreme in instrumentov s področja spremljanja in varovanja okolja, da bi lahko prodajal svoje izdelke (npr. samostojni detektorji, sistemi za nadzor plina, opozorilo o potresu sistemi, merilne naprave za fizikalne lastnosti, kot so toplotna difuzivnost, rentgenska difrakcija in drugi).Podjetje želi sklepati sporazume o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOCZ20190222002

Češki start-up je ustvaril aplikacijo, preko katere obiskovalci muzejev (ali drugih kulturnih subjektov) komunicirajo o umetnosti, ki jo vidijo na kraju samem. Podjetje išče muzeje ali druge kulturne subjekte, ki bi se želeli pridružiti tej mreži in jih uvrstiti v aplikacijo. Sodelovanje bi temeljilo na licenčni pogodbi.

Oddaja interesa

BOES20190314001

Špansko tehnološko podjetje je razvilo očesno zaščito, ki absorbira del svetlobe valovne dolžine, ki jo oddajajo pametni telefoni in druge elektronske naprave, ter zmanjšuje vizualno utrujenost. Podjetje išče sporazume o distribucijskih storitvah za svoje izdelke.

Oddaja interesa

BOIT20190205001

Italijansko MSP načrtuje in izdeluje visoko kakovostne bakrene in aluminijaste radiatorje z uporabo tehnoloških proizvodnih sistemov in z zagotavljanjem maksimalne prilagodljivosti glede prilagajanja za hlajenje endotermnih motorjev v različnih sektorjih. Podjetje se zanima za sklepanje pogodb o trgovskem zastopanju, o distribucijskih storitvah in pogodb o proizvodnji s podjetji agro-kmetijske mehanizacije, traktorjev, motorjev za oleodinamiko in podjetji v zdravstvenem sektorju.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: fejob/{fkojdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: tfcbtukbo/sptbAvqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov