Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Razpis za dodelitev finančnih sredstev iz občinskega proračuna za pospeševanje zaposlovanja v Občini Rogaška Slatina za leto 2019

Številka 14-2019 | Področje: Razpisi

Objavljeno: Občina Rogaška Slatina, 15. 3. 2019, www.rogaska-slatina.si

Predmet razpisa: Občina Rogaška Slatina objavlja razpis po pravilu »de minimis« za dodelitev finančnih sredstev iz občinskega proračuna za pospeševanje zaposlovanja v Občini Rogaška Slatina za leto 2019.

Sredstva za pospeševanje zaposlovanja se namenijo kot nepovratna finančna pomoč (subvencija) za kritje dela stroškov plače zaposlitve in predstavljajo upravičene stroške za:

  • samozaposlitev osebe, ki je bila na Zavodu za zaposlovanje RS-Urad za delo Šmarje pri Jelšah prijavljena kot brezposelna oseba vsaj dva meseca pred zaposlitvijo in ima sedež dejavnosti v občini Rogaška Slatina,
  • zaposlitev za nedoločen čas osebe, ki je bila na Zavodu za zaposlovanje RS-Urad za delo Šmarje pri Jelšah prijavljena kot brezposelna oseba vsaj dva meseca pred zaposlitvijo, ima stalno prebivališče v občini Rogaška Slatina in ima taka zaposlitev za posledico neto povečanje delovnih mest in je bila zaposlitev sklenjena v tekočem koledarskem letu.

Pomoč tako ne sme biti namenjena izvozu oz. z izvozom povezane dejavnosti v tretje države ali države članice, kot je pomoč, neposredno povezana z izvoženimi količinami, z ustanovitvijo in delovanjem distribucijske mreže ali drugimi tekočimi izdatki, povezanimi z izvozno dejavnostjo.

Pomoči prav tako ne smejo biti pogojene s prednostjo rabe domačega blaga pred rabo uvoženega.

Več

Pogoji za sodelovanje: Za sredstva lahko zaprosijo:

  • majhne družbe in samostojni podjetniki posamezniki s sedežem dejavnosti v občini Rogaška Slatina,
  • fizične osebe, kadar gre za namene samozaposlovanja, pod pogojem, da imajo stalno prebivališče v občini Rogaška Slatina in so državljani Republike Slovenije.

Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Višina razpisanih sredstev znaša 34.000 EUR.

Razpisnik: Občina Rogaška Slatina

Rok: Rok za prijavo je odprt od datuma objave razpisa do porabe namenskih sredstev oziroma najkasneje do 1.11.2019.

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije o razpisnih pogojih in postopkih so vam na voljo na Občini Rogaška Slatina, Oddelek za gospodarstvo, Kontaktna oseba: Valerija Šket, Tel: (03) 81-81-728, e-pošta: wbmfsjkb/tlfuAsphbtlb.tmbujob/tj, vsak delovnik med 8. in 14. uro.

Razpisna dokumentacija: Vloge za prijavo na razpis so na voljo na vložišču ali na spletnih straneh občine Rogaška Slatina: www.rogaska-slatina.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov