Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Sejemske predstavitve v Avstriji v aprilu 2019

Številka 11-2019 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 7. 3. 2019, Avtor: mag. Dušan Pšeničnik, Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju

Sejem za delovna mesta, pripravništva in načrtovanje kariere.

Vrt, bivanje, prosti čas, užitek in mobilnost - na teh petih jasno strukturiranih SCHAUplätze številni razstavljavci predstavljajo svoje novosti na velikem spomladanskem prebujanju od 4. do 7. aprila 2019 že šestič v Dornbirnu.

Sejem umetnosti in starin iz domovine in tujine.

Avtomobilistični in motoristični sejem.

Spomladanski vrtni sejem.

Spomladanski sejem v Celovcu prinaša svetleče avtomobile in dobre ideje za prosti čas. Okrog 450 razstavljavcev bo na razstavnem prostoru 30.000 kvadratnih metrov prikazovalo vse, kar je povezano z avtomobili, motorji, tuningom, potovanjem, vrtnarjenjem in športnimi aktivnostmi na prostem.

Sejem poteka vzporedno s spomladanskim vrtnim sejmom.

Od 5. do 7. aprila na festivalski travnik ponovno privablja Welser Volksfest. Na voljo bodo hitre vožnje, sladke in kisle dobrote ter odličen glasbeni program.

Tipworld v Stegenu pri Brunecku je sejem za gastronomijo, hotele, gradnjo in bivanje. Razstavljavci bodo delili svoje izdelke, novosti in izboljšave z poznavalskim občinstvom. Na sejmu bo predstavitvena posebna vrsta platforme, ki olajša neposreden in učinkovit dostop do obstoječih in potencialnih kupcev.

Sejem kozmetike in izdelkov za nego telesa.

Sejem za promocijo tako zimskih kot letnih gorskih športnih aktivnosti.

  • 50 Plus, Ried im Innkreis, 13. - 14. april 2019

Prireditev, kjer obiskovalci lahko pričakujejo ne le vrhunsko razstavno ponudbo, ampak tudi živ oder z znanimi zvezdami, obsežno paleto svetovalnih storitev, tekmovanj in še veliko več.

Sejem poteka vzporedno in v povezavi s "50 Plus". Poleg razstavne in prodajne ponudbe na visokem nivoju, bo del sejma tudi celovit podporni program z Kuharskimi predstavami, tekmovanji, ipd.

Spomladanski sejem v Gradcu.

  • FREIZEIT, Bozen, 28. april - 1. maj 2019

Sejem Freizeit je privlačen sejem, katerega edinstvena mešanica sejemskih inovacij, dogodkov in zabave je postala najbolj priljubljena javna razstava v celotni regiji Trentino-Alto Adige.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov