Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna delavnica - »Kako prijaviti inovacijo na razpis inovacije Zasavja«, Zagorje ob Savi

Številka 11-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?

Datum: 20. marec 2019, od 12. do 14. ure

Kraj: v prostorih Zasavske gospodarske zbornice, Podvine 36, Zagorje ob Savi

Zasavska gospodarska zbornica vas vabi, da se udeležite brezplačne delavnice, na kateri bo predstavljen razpis, pravilnik in prijavni obrazec, ki v letošnjem letu na nivoju celotne GZS spremenjen. Udeležence razpisa želijo seznaniti, kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na Razpis inovacije Zasavja 2019.

Vabijo vas na brezplačno delavnico, ki bo v sredo, 20. marca 2019, od 12. do 14. ure v prostorih Zasavske gospodarske zbornice, Podvine 36, Zagorje ob Savi.

GZS vsako leto preko regionalnih zbornic podeljuje priznanja za inovacije v posamezni regiji, najboljše inovacije pa se uvrstijo na nacionalno raven. Nacionalna priznanja najboljšim inovacijam bodo podeljena na Dnevu inovativnosti 2019, ki bo potekal 25. septembra 2019 na Brdu pri Kranju. V tem letu so prenovili prijavni obrazec in metodologijo za ocenjevanje inovacij, ki sledi smernicam za prijavo inovacijskih projektov na evropske razpise in mnogim tujim razpisom za nagrade za inovacije.

Delavnica bo namenjena predstavitvi razpisa za inovacije, v nadaljevanju pa bo sledilo predavanje s tematiko uspešne prijave in vodenja razvojnih projektov. Predavanje bo osnovano na večletnih izkušnjah predavatelja z nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter razvojnimi projekti.

Predstavitev razpisa in predavanje bo izvedel dr. Aleš Ugovšek, vodja področja tehnološki razvoj in inovativnost na GZS. Na delavnici bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije Zasavske gospodarske zbornice, ki vam bodo na razpolago za morebitna vprašanja.

Kotizacije ni, obvezna je prijava na delavnico.

Dodatne informacije in prijave


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov