Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačni promocijsko motivacijski dogodek - »Od ideje do produkta«, Koper

Številka 11-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 18. marec 2019, ob 16.00 do 17.30 ure

Kraj: UP Famnit, Glagoljaška 8, Koper

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira v sodelovanju s Fakulteto za Management Univerze na Primorskem brezplačni promocijsko motivacijski dogodek - »Od ideje do produkta« za inovativne potencialne podjetnike (inovativne posameznike, dijake, študente,pedagoške delavce, raziskovalce), nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«.

Ključ do uspeha je osredotočenost na stvari, ki si jih želimo in ne na tiste, ki se jih bojimo. Brian Tracy

Program dogodka je usmerjen v predstavitev tekočih aktivnosti UIP, dobrih praks ter ozaveščanje udeleženih o programu »SIO 2018-2019. Na dogodku bodo podane podrobnejše informacije o podjetniškem natečaju Podjetna Primorska 2019, predstavljeni bodo cilji natečaja, pogoji sodelovanja za prijavitelje, kategorije, nagradni sklad ter ostale podrobnosti pri sami prijavi.

Gostji: Nika Tomažič in Monika Kršić, zmagovalki Podjetne Primorske 2018 v kategoriji Start-up Academic Rektorjeva nagrada Univerze na Primorskem. Študentki UP Famnit in ustanoviteljici Zavoda za razvoj inovativnih rešitev v agroživilstvu Cupgrape, sta v letu 2018 najprej osvojili zmago na mednarodnem tekmovanju »International Call for Solutions” za iskanje inovacij s področja agroživilstva, nato sta prepričali še strokovno komisijo natečaja Podjetna Primorska z biorazgradljivim lončkom iz tropin Cupgrape.

Program dogodka:

16.00 - 16.30

Predstavitev programa SIO 2018 - 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega inkubatorja Primorske in Javne agencije SPIRIT Slovenija

Dorijan Maršič,  mag. Andrej Medved, Lara Pirc

16:30 - 16:45

Predstavitev natečaja Podjetna Primorska 2019

16.45 - 17.15

Predstavitev primera dobre prakse, pogovor z zmagovalkama natečaja Podjetna Primorska 2018 v kategoriji Rektorjeva nagrada Univerze na Primorskem, Nika Tomažič in Monika Kršić, Zavod za razvoj inovativnih rešitev v agroživilstvu Cupgrape

17.15 - 17.30

Vprašanja za predavatelje in gostji, mreženje

Organizator si dopušča pravico zamenjave datuma izvedbe ali vsebine v primeru višje sile.

Moderator dogodka: Dorijan Maršič

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Dodatna vprašanja lahko pošljite na e-naslov: jogpAvjq/tj.

Aktivnost poteka v okviru operacije SIO 2018-2019, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov