Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 12. 3. 2019

Številka 11-2019 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRUK20190125002

Britansko podjetje išče  video produkcijsko podjetje, da pripravi videoposnetke za njihovo Facebook stran in želi skleniti pogodbo o storitvah. Facebook stran bo zahtevala stalno pripravljanje in objavljanje posnetkov, saj bodo pokrivali različne teme, kar bo omogočalo stalno sodelovanje.

Oddaja interesa

BRUK20190227001

Britansko podjetje, ki ima sedež v Yorkshiru, oskrbuje velike mednarodne trgovce s pohištvom po meri in trgovinskimi regali  za njihove glavne prodajalne v Veliki Britaniji. Prav tako dobavlja pohištvo in opremo hotelom, univerzam ter sektorjem zdravstvenega varstva in prostega časa. Podjetje si zdaj prizadeva za partnerstvo s podjetjem zunaj Združenega kraljestva, ki proizvaja podobne produkte in dobavlja na podoben trg, za pogodbo o izdelavi, pakiranju izdelkov ter da izpolni vse dokumente in uredi dostavo.

Oddaja interesa

BRSE20190225001

Švedsko podjetje razvija prehranska dopolnila iz posušenih govejih organov v prahu (ECO certificirano). Iščejo  ECO certificirane dobavitelje, ki jim lahko zagotovijo sušenje z zamrzovanjem, upraševanje, kapsuliranje, pakiranje in označevanje izdelkov na podlagi sporazuma o proizvodnji. Prednost dajejo dobavitelju, ki lahko pokrije celoten proces.

Oddaja interesa

BRLU20190221001

Luksemburško podjetje, ki je ustvarilo nove oblike embalaže za prigrizke, išče dobavitelje specializirane za embalažno folijo, kartone in tiskanje promocijskih materialov. Podjetje je zainteresirano za proizvodnjo, zunanje izvajanje in pogodbo o storitvah.

Oddaja interesa

BRNL20190109001

Nizozemsko podjetje si prizadeva najti inovativne proizvajalce informacijskih tehnologij, ki iščejo nove partnerje za širitev na nove trge. Podjetje ponuja mrežo ustreznih partnerjev za hitro povečanje obsega poslovanja  IT proizvajalcev s povečanjem prodaje in ustvarjanjem prepoznavnosti blagovne znamke. Nizozemska družba pospešuje začetek trženja novih izdelkov in predlaga sodelovanje na podlagi pogodbe o trgovskem zastopanju ali distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRFR20181231002

Francosko podjetje, dejavno na področju komunalnih in industrijskih odplak, trenutno išče dobavitelje stiskalnic za čistilne naprave. Podjetje se zanima za pogodbo o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRCZ20190131001

Češko podjetje za skladiščenje in trgovanje išče izdelke tujih proizvajalcev in se ponuja kot trgovinski agent oz. partner za distribucijo na češkem trgu.

Oddaja interesa

BRDE20190206002

Nemško MSP, dejavno v živilskem sektorju in specializirano za proizvodnjo začimb in mešanic začimb, išče proizvajalce začimb in zelišč. Izdelki morajo biti visoko kakovostni in bio-certificirani. Ponujajo sporazum o proizvodnji.

Oddaja interesa

BOCZ20181127001

Češko družinsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo organskih gnojil in pospeševalcev rasti (produkt gojenja kalifornijskih deževnikov), išče distributerje svojih izdelkov. Podjetje ponuja številne vrste gnojil, izdelke za vrtnarje, pa tudi za profesionalne kmetijske subjekte. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki pogodbe o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BOFI20190304001

Finsko podjetje je oblikovalo ergonomski sedež, ki omogoča sedenje s hrbtom v pokončnem položaju. Podjetje išče partnerje v državah EU, ki bi jim pomagalo pri distribuciji njihovega produkta. Sodelovanje bi potekalo v obliki distribucijskih storitev ali komercialnega zastopniškega sporazuma.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: fejob/{fkojdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: tfcbtukbo/sptbAvqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov