Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Objavljen javni razpis za priznanje poslovne odličnosti

Številka 10-2019 | Področje: Priložnosti doma

Vir in informacije: STA, 24. 2. 2019, www.sta.si

Vladni urad za priznanja za državna priznanja za poslovno odličnost je objavil javni razpis za podelitev tega priznanja za leto 2019. Gre za najvišje priznanje države za dosežke na področju kakovosti proizvodov in storitev ter kakovosti poslovanja, na prijave pa bodo čakali do 29. maja.

K prijavi so vabljena podjetja in organizacije iz zasebnega in javnega sektorja, ki imajo najmanj 15 zaposlenih za polni delovni čas. Vlogo morajo oddati v enem izvodu v tiskani obliki in v enem izvodu v elektronski obliki na elektronskem nosilcu podatkov, in sicer na naslov agencije Spirit Slovenija, kjer je na voljo tudi razpisna dokumentacija.

Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost spodbuja slovenske organizacije k uvajanju sistemov sodobnega, učinkovitega in celovitega doseganja poslovne odličnosti ter hkrati daje njegovim prejemnikom večjo moč pri njihovi konkurenčnosti doma in v svetu.

Čez manj kot mesec dni je napovedana podelitev priznanja za poslovno odličnost za leto 2018, kdo bo prejemnik priznanja za leto 2019, pa bo znano marca 2020.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov