Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačna konferenca - »Spodbujanje industrijske simbioze za prehod regij v krožno gospodarstvo«, Bohinjska Bistrica

Številka 09-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 6. marec 2019, od 9.30 do 16.30 ure

Kraj: Hotel ECO Bohinjska Bistrica, Triglavska cesta 17, Bohinjska Bistrica

Vljudno vabljeni na konferenco »Spodbujanje industrijske simbioze za prehod regij v krožno gospodarstvo«, ki bo v sredo, 6. marca 2019, v Bohinjski Bistrici.

V tujini se vloge in pomena industrijske simbioze že zavedajo in jo udejanjajo tudi v praksi. V Kalundborgu na Danskem so začeli ta koncept uvajati med prvimi na svetu, zato smo jih povabili, da na konferenci delijo svoje izkušnje, rezultate in načrte za nadaljnje delo. V goste smo povabili tudi predstavnike industrijske simbioze Kemi-Tornio na Finskem, ki bodo predstavili izjemno zanimiv primer oživljanja zapuščene industrijske cone.

Skupaj s številnimi drugimi tujimi in domačimi govorniki bodo med drugim predstavili sinergije med uvajanjem industrijske simbioze in učinkovitim prostorskim načrtovanjem, ocene tržnega potenciala industrijske simbioze ter možnosti za izvajanje raziskovalnih projektov s tega področja. Skupaj z udeleženci bodo razpravljali o tem, ali oziroma kako bo v naslednji finančni perspektivi mogoče podpreti tovrstne projekte. V sklepni razpravi bodo spregovorili o tem, kako lahko v Sloveniji in na ravni EU bolj(e) začnemo sistemsko podpirati projekte industrijske simbioze.

Program

Delovna jezika dogodka bosta slovenščina in angleščina. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.

Prijava: Na dogodek se je potrebno prijaviti do vključno četrtka, 28. februarja 2019, preko spletne prijavnice. Število mest na konferenci je omejeno.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov