Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje

Dvojna številka (30-31) - 2014 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jul-46

Poljsko podjetje s pet letnimi izkušnjami pri prodaji elektronskih izdelkov išče partnerje ki razpolagajo z energijsko varčnimi inovativnimi gospodinjskimi proizvodi  in se zanimajo za implementacijo teh na poljskem trgu. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-47

Poljsko gradbeno podjetje specializirano na področju gradnje hiš, prodaje in montaže oken ter dodatkov išče partnerje dejavne na področju proizvodnje in distribucije oken, vrat ter gradbenega materiala. Podjetje ponuja distribucijske storitve na lokalnem trgu in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-48

Špansko biomedicinsko podjetje specializirano na področju bio-varnostnih naprav za medicinske namene išče partnerje dejavne na področju proizvodnje plastike s specifičnimi tehnologijami in izkušnjami na področju biomedicinskega sektorja, ki lahko zagotovijo proizvodnjo plastičnih kosov brez lateksa. Podjetje se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-jul-49

Bolgarsko podjetje specializirano v prodaji bioloških in ekoloških živil, dodatkov in naravne kozmetike išče partnerje, ki se zanimajo za širitev svoje dejavnosti. Podjetje ponuja podizvajalska dela in se zanima za sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva.

EEN-jul-50

Francosko podjetje specializirano na področju tekstilnega sektorja išče dobavitelje bombažnega sukanca v širokem spektru barv za razširitev svoje dejavnosti. Podjetje se zanima za dolgoročno sodelovanje v obliki proizvodnega ali storitvenega sporazuma.

EEN-jul-51

Češko gradbeno podjetje, dejavno na področju proizvodnje zastekljenih aluminijastih fasadnih elementov in modularnih fasad ponuja podizvajalska dela in išče partnerje (investitorje, proizvajalce ali večja podjetja) za dolgoročno sodelovanje v obliki podizvajalskega sporazuma.

EEN-jul-52

Turško proizvodno podjetje specializirano na področju grelnih in hladilnih naprav išče partnerje z izkušnjami znotraj sektorja proizvodnje plastike in se zanima za dolgoročno sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-jul-53

Nizozemsko proizvodno podjetje dejavno na področju trgovine na debelo z mesnimi izdelki išče partnerje z izkušnjami znotraj mesne industrije in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-jul-54

Bolgarsko podjetje specializirano na področju varnostnih inštalacij v stavbah z več kot dvajset letnimi izkušnjami išče partnerje z izkušnjami na področju električnih varnostnih sistemov in se zanima za dolgotrajno sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-55

Finski oblikovalec in prodajalec organizatorjev za torbice, ki omogočajo večjo preglednost nad vsebino v torbici, išče distributerje z dobrimi povezavami znotraj tekstilnega sektorja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-56

Poljski proizvajalec in oblikovalec avtomobilskih delov, ki so izdelani iz epoksija in poliestrske smole, išče distributerje z izkušnjami na področju prodaje avtomobilov in se zanima za dolgotrajno sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-57

Italijansko podjetje specializirano na področju inovativne obdelave odpadne vode išče partnerje za distribucijo svojih proizvodov in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega sporazuma.

EEN-jul-58

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji pohištva išče distributerje z izkušnjami znotraj pohištvenega sektorja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-59

Nemška slaščičarna specializirana na področju francoskih in nemških pekovskih in slaščičarskih izdelkov išče distributerje in/ ali uvoznike z izkušnjami znotraj slaščičarskega sektorja in se zanima za sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-jul-60

Italijanski proizvajalec pohištva za dom in hotele išče partnerje z izkušnjami znotraj pohištvene industrije za distribucijo svojih izdelkov in se zanima za sodelovanje v obliki trgovinskega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: bjeb/qjejdAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: ffoAnsb/tj in nbslp/njmfolpwjdAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: cphebo/tpwjodAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: tfcbtukbo/sptbA{st/vqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov