Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Poslovno sodelovanje - 26. 2. 2019

Številka 09-2019 | Področje: B2B - ponudba : povpraševanje

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRPL20190111001

Poljski izdelovalec medicinskih naprav in naravne kozmetike je pripravljen razširiti svoj portfolio ter išče tuje dobavitelje za medicinske pripomočke in naravno kozmetiko. Ponuja sodelovanje na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRDE20190206001

Nemška prodajna agencija išče proizvajalce delov za ulitke, delov za žigosanje, upognjenih cevi in profilov, filtrov in motorjev kot tudi sistemskih integratorjev avtomatizacije, proizvajalce avtomatiziranih komponent, robotske proizvajalce strojne opreme in robotske razvijalce programske opreme. Agencija išče mednarodne dobavitelje, ki so pripravljeni delati na podlagi pogodbe o komercialnem zastopanju.

Oddaja interesa

BRES20190215001

Španski tehnološki center, specializiran za plastiko, kompozite, polimere, išče nove komercialne biološke in biorazgradljive polimere. Stranka se zanima za biopolimere pridobljene iz monomerov sintetiziranih iz obnovljivih surovin, kot so jantarne kisline, adipinske kisline ali tehnologije biosinteze kot je mikrobna sinteza.  Cilj je razviti zelo biološko razgradljive mešanice polimerov na osnovi polibutilen sukcinata in polihidroksibutirata prek sporazuma o proizvodnji.

Oddaja interesa

BRHU20190128001

Madžarsko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo izdelkov povezanih z zdravjem (medicinske naprave), je odprto za različne možnosti sodelovanja, ki temeljijo na posredniških storitvah. Podjetje išče nove izdelke, da bi razširili svoj obseg izdelkov, še posebej medicinske naprave (ne prehranskih dopolnil). Podjetje išče partnerje iz Evropske Unije in pridruženih držav.

Oddaja interesa

BRUK20190115001

Podjetje v Združenem kraljestvu je trgovska družba z mednarodnimi operacijami in globalnimi mrežnimi partnerji. Podjetje ima prodajno ekipo z dolgoletnimi izkušnjami v prodaji hitre hrane v Veliki Britaniji in trgovini z luksuznimi izdelki. Da bi razširili svojo dobavno verigo in izpolnili obveznosti naročil, iščejo italijanske dobavitelje hrane in pijače ter dobavitelje luksuznega blaga na podlagi pogodbe o trgovskem zastopanju.

Oddaja interesa

BRSE20190204001

Švedsko MPS je oblikovalo nove škornje in zaščitna obuvala, ki jih lahko uporabimo za zaščito navadnih čevljev v slabih vremenskih pogojih, podobno tistemu, kar lahko nudijo galoše. Podjetje zdaj išče dobavitelja za lahko polimerno tkanino in proizvajalca čevljev za izdelavo prve serije obutve. Ponujajo sklenitev pogodbe o proizvodnji / podizvajalcih.

Oddaja interesa

BRPL20190128001

Podjetje iz osrednje Poljske, ki predstavlja zasebni sektor, dela na trgu že od leta 1990. Podjetje distribuira smetano, kozje mleko, kravje mleko, grški jogurt, feta sir, prehranska dopolnila, organsko hrano, tako za komercialne enote kot tudi za maloprodajne verige. Podjetje ponuja distribucijske usluge dobaviteljem živilskih proizvodov predvsem iz Italije, Grčije, Španije in ostalih držav.

Oddaja interesa

BRFR20181015001

Komercialni zastopnik s sedežem v Franciji išče pogodbo kot komercialni agent s srednje velikim industrijskim podjetjem, ki proizvaja tehnične izdelke (elektronske, nove materiale, kovinske), ki so pripravljeni razširiti svoj tržni delež v tujini. Pogodbeno območje bi lahko bila Francija za ne-francosko podjetje, lahko pa je tudi zunaj Francije za francosko podjetje.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: qfusb/bs{fotflAh{t/tj

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: ffoAnsb/tj in kpmboeb/ebnjtAnsb/tj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: fejob/{fkojdAp{t/tj

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: tfcbtukbo/sptbAvqs/tj


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov