Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Brezplačno poslovno svetovanje, Koper

Številka 08-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: 21. februar 2019 ob 16.30 uri

Kraj: Primorska gospodarska zbornica Koper, sedež SPOT Obalno - kraške regije

Predavateljica Iris Zajec bo na enourni predstavitveni delavnici prikazala, s katerimi ukrepi na področju komunikacije z zaposlenimi in drugimi prijemi lahko izboljšate doseženo v vašem podjetju. Izkušena predavateljica tudi praktično svetuje različnim podjetjem in bo svoje izkušnje ter znanje delila tudi z vami.

Kaj je sploh namen poslovnega svetovanja:

  1. V vsakodnevni rutini, težko zmoremo sami pogledati stvari »od zunaj«, kar pomeni ne biti vpleten in tako videti drugačno sliko. V  iskanju odgovorov zato ne zmoremo videti in poiskati rešitve, ki je tik pred nami.
  2. Ker smo vpleteni v ljudi, emocije in prezaposleni, ne zmoremo videti vsega potenciala zapos-lenih oziroma ga ne znamo primerno izkoristiti
  3. Komunikacija z zaposlenimi je zelo pomembna, saj skupaj preživimo najmanj 8 ur dnevno. Kako lahko z drugačnim pristopom pridobimo veliko več, kot smo na začetku pričakovali?
  4. V naši glavi si velikokrat zastavimo načrt, kako naj bi nekaj izpeljali, a nas dnevna rutina spelje na ˝drugi tir˝. Zato je zelo pomembno, da si znamo postaviti prioritete v največjem kaosu.
  5. Za konec, a zelo pomembno:˝ Kaj želite doseči? Zakaj do sedaj niste prišli do željenega cilja? Kaj to za vas pomeni? Kaj bi lahko storili drugače?

Delavnica je namenjena vsem vodjem procesov, proizvodnih linij, oddelkov, enot in direktorjem mikro, malih in srednjih podjetij, mladim in start-up podjetnikom, ki si želijo pridobiti nova znanja in poglede na pomen komunikacije in organizacije svojega podjetja /enote/oddelka.

Zakaj bi prišli na delavnico?

Ker je predavateljica pridobila svoje izkušnje z delom, ker se zna postaviti v ˝vaše čevlje˝, ker razume, da ni enostavno in da nimate veliko časa, ker je znanje pridobivala na različne načine. Je licenčni NLP mojster, svoje znanje konstantno nadgrajuje in spremljam pri strokovnjakih iz Slovenije in tujine. Je mentor v Zavodu Ypsilon in že več kot leto pomaga mladim na svoji poti do uspeha. Združuje različna znanja in jih uporablja v praksi, ki je dokazala, da je vredno vlagati vase in v svoje zaposlene. Le dobra in homogena ekipa lahko doseže super rezultate.  Kaj z vsem tem tvegate? Da se lahko vaše življenje spremeni na bolje, morda pa na to še niste pripravljeni?

Več o delavnici

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prosijo, da se na delavnico prijavite najkasneje do srede, 20. februarja 2019 na elektronski naslov: tqpu/pcbmoplsbtlfAhnbjm/dpn.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite po telefonu: (05) 662 58 34 oz. po e-pošti: tqpu/pcbmoplsbtlfAhnbjm/dpn.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov