Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Sejemske predstavitve v Avstriji v marcu 2019

Številka 07-2019 | Področje: Kažipot po globalnem trgu

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 31. 1. 2019, Avtor: mag. Dušan Pšeničnik, Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju

Avtomobilistični sejem, ki poteka hkrati s sejmom Pannonia Custom Show.

Motoristični sejem, ki poteka hkrati z avtosejmom Motomotion.

V okviru tega sejma se bodo predstavili ponudniki storitev z ogromno področij. Sejem bo potekal po celotnem mestu, ki bo razdeljeno – glede na tematiko – na štiri predele, in sicer četrt za mlade in nadobudne (TREND Viertel), za uveljavljene (CHICK Viertel), za turizem in tradicijo (ALPIN Viertel) in za dobro počutje (HOME Viertel). Po celotnem mestu se bodo tako prepletale stojnice s prostori za predstavitev različnih izdelkov.

Na tem sejmu se srečajo vse vodilne znamke s področja noš in ljudskih oblačil, ki bodo predstavile svoje nove izdelke in novoletno ponudbo.

Austrian Boat Show je največji sejem čolnarstva v Srednji in Vzhodni Evropi, na katerem se predstavlja več kot 380 podjetij, sejem pa vsako leto obišče več kot 50.000 obiskovalcev.

  • Ab Hof, Wieselburg, 8. - 11. marec 2019 (B2C)
  • com:bau – Die Messe für Architektur, Bauhandwerk, Energie und Immobilien, Dornbirn, 8. - 10. marec 2019 (B2C)

Com:bau je arhitekturni, gradbeni in energijski sejem, ki se posebno posveča celotnemu procesu grajenja oz. prenavljanja zgradb. Poleg tega bo potekal tudi spremljevalni program, v okviru katerega bodo predstavljene vse najnovejše teme in trendi, potekali pa bodo tudi različni pogovori s strokovnjaki.

  • Sport & Fun, Ried im Innkreis, 8. - 10. marec 2019 (B2C)

Sport & Fun je največji sejem športa in gibanja v Avstriji, na katerem se bodo z najnovejšimi izdelki predstavila vsa najpomembnejša podjetja.

Wohnen & Interieur Messe je vodilni avstrijski sejem na področju stanovanj in notranjega oblikovanja, kjer se bo predstavilo 750 avstrijskih in tujih razstavljavcev, obiskovalci pa bodo lahko spoznali najnovejše trende s teh področij.

  • Handwerk, Wels, 13. - 16. marec 2019 (B2B)

Na sejmu se bodo predstavila podjetja s področij lesarstva, rokodelstva in barvne industrije.

  • Powerdays, Salzburg, 13. - 15. marec 2019 (B2B)

Na enem največjih avstrijskih sejmov elektrotehnike in energetskih rešitev bodo na voljo osebna svetovanja strokovnjakov in pa tudi široka ponudba izdelkov s teh področij. Poleg tega bodo potekali tudi različni seminarji in pogovori s strokovnjaki.

V okviru 36. tirolskega sejma bo potekalo več različnih sejmov z različnih področij (prosti čas, vrtnarstvo, mobilnost itd.).

  • Feel Good, Innsbruck, 14. - 17. marec 2019 (B2C)

Na sejmu gibanja, prehrane in duševnega zdravja se bodo predstavili različni ponudniki storitev s teh področij.

Na sejmu bodo predstavljene vse novosti iz sveta avtomobilizma tako za mlade kot tudi stare, potekal pa bo tudi zanimiv spremljevalni program.

Na sejmu se bo predstavilo več kot 120 razstavljavcev, ki bodo obiskovalcem ponudili več kot 6500 različnih stanovanjskih in drugih nepremičninskih rešitev. 

Na avtosejmu Salzburg se bo predstavilo več kot 40 znamk z več kot 600 različnimi modeli, tako lahko obiskovalci doživijo in spoznajo novosti iz avtomobilskega sveta.

Na vrtnarskem sejmu v Salzburgu bo predstavljena široka ponudba različnih okrasnih rastlin in druge opreme za balkone, terase ali vrtove. Poleg tega bo potekal tudi spremljevalni program z različnimi zanimivimi gosti.

Sejem bazenov in vrtnarstva predstavlja vse novosti s področja udobja in opreme za vrt. Poleg tega bodo predstavljeni tudi izdelki s področja športa, wellnessa in fitnesa.

Na sejmu kulinarike v Tullnu se bo predstavilo več kot 180 razstavljavcev z avstrijskimi kot tudi tujimi specialitetami. Sejem ponuja odlično priložnost, da poskusite različne jedi in se jih naučite pripraviti tudi sami.

Na sejmu se srečajo vsi kreativni oblikovalci, umetniki in ročni delavci iz celotne Avstrije in Bavarske. V okviru sejma bodo potekale različne delavnice, predstavljena pa bo tudi široka ponudba rokodelskih in ostalih izdelkov. Sejem bo potekal hkrati s slaščičarskim sejmom.

Na sejmu Kuchenmesse se bodo predstavila vodilna podjetja s področja slaščičarstva. Udeležili se boste lahko različnih pokušin in delavnica, potekala pa bodo tudi zanimiva tekmovanja. Sejem bo potekal hkrati z oblikovalskim sejmom Kreativmesse.

Na tem sejmu imajo vsi samostojni podjetniki in podjetniki na sploh izjemno priložnost, da od vodilnih strokovnjakov iz prve roke izvejo, kako začeti podjetje in kako ga uspešno upravljati.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne
Sorodni članki

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov