Prijavite se na brezplačni tedenski informativni bilten.

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavi se Priporoči vsebino prijatelju

Moj spletni priročnik

Obisk sejma in vabilo na kooperacijsko srečanje „Technology & Business Cooperation Days 2019“ v okviru industrijskega sejma HANOVER MESSE 2019 v Hanovru (Nemčija)

Številka 07-2019 | Področje: Poslovni dogodki

Datum: od 1. do 5. aprila 2019

Kraj: Hannover, Nemčija

V Hannovru poteka od 1. do 5. aprila 2019 industrijski sejem Hannover Messe 2019. Sejem sicer velja za vodilnega na svetu na področju inovacij v industrijski tehnologiji ter revolucionarnih rešitvah v vseh ključnih sektorjih.

Evropska podjetniška mreža organizira med 1. in 4. aprilom 2019, na sejmišču v Hannovru Mednarodno kooperacijsko srečanje namenjeno podjetjem, inštitucijam in posameznikom, ki se ukvarjajo z naslednjimi dejavnostmi:

  • industrija 4.0,
  • pametne tovarne,
  • pametni materiali in premazi,
  • integrirana industrija,
  • energetska učinkovitost proizvodne tehnologije,
  • trajnostna energija in mobilnost.

Kooperacijsko srečanje ponuja malim in srednje velikim podjetjem ter raziskovalnim organizacijam možnost, da navežejo stike s potencialnimi partnerji za sklenitev trgovinskih sporazumov ter raziskovalnega in tehnološkega sodelovanja na navedenih področjih. Prav tako je priložnost za seznanitev z novimi tehnologijami, koncepti in rešitvami.

Prijave: Prijava je do 15. 2. 2019 brezplačna. Prijava na kooperacijsko srečanje: https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/signup.

Vsi prijavljeni udeleženci kooperacijskega srečanja imajo prost vstop na sejmišče za čas trajanja kooperacijskega srečanja.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network, Tel: (02) 333 13 02, e-pošta: qfufs/flbsuAnsb/tj.


Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne


Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov